mandag 8. januar 2018

Jord til salgs

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Her finner du et utvalg av traktorer, jord og skogbruksutstyr. Finn beste pris på Rubrikk. Jord av høy kvalitet Velg en jord plantene trives i! Vår jord er kompostbasert, næringsrik og full av mikroorganismer.


I tillegg er den sammensatt slik at den gir.

Franzefoss selger miljøvennlig jord fra Grønn Vekst Norge AS, som er en ledende produsent av kvalitetsjord basert på biprodukter fra steinindustrien og kompost. Vi tar i mot jord og stein for lagring og gjenvinning. Stein blir til pukk av ulike kvaliteter. Ved leveranse av masser, ta kontakt for nærmere avtale.


Salg av jord og bark til privatkunder er kontantsalg. Vi disponerer ikke kortterminal). Vi har nå Jordfreser til salgs innen torget.


Dekkbark AS er leverer av dekkbark av furu, gran, prydbark og soldet jord (matjord). Vi leverer over hele Østfol Akershus og Oslo.

Lindum er fremst innen avfallshåndtering: Vi tilbyr Containerutleie, Produksjon og salg av Jord , Gjødsel og Bark, slambehandling, luktreduksjon, gassproduksjon. Det er et ganske tykt lag med jord på stedet allerede, men det er en del steiner i jorda, og jeg er usikker på kvaliteten alle steder,. Vi trenger omlag kubikk jord til hagen. Har du forslag om hvor vi bør kjøpe den, eventuelt hvor vi _ikke_ bør kjøpe den?


Spesielt egnet for å blandes i stedlig jord ved planting av busker og trær. Godt egnet som dekke mot ugress. Ditt søk på jord salg asker ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Kombinert jordbearbeidingsmaskin annonser.


Med vårt mobile sorteringsverk kan vi enkelt og raskt flytte oss og sortere alt fra jord til stein, en tjeneste vi ofte leverer til entreprenører. God vekstjord og ferdigplen i Follo – Vi gjør hele jobben! Er du lei av steinmuren rundt huset? Eller har ugress overtatt den eksisterende plenen?


JORD : Gartner Nils-Petter Bergersen sverger til kompostbasert jord ute i Botanisk hage. FOTO: Heiko Junge, NTB scanpix Slik velger du riktig. Vi produserer Parkjor som er en ugressfri jord av san torv, hagekompost og biorest. Parkjord er lett å arbeide med og gir en stabil og godt drenerende plen. Nygård Sogn og Fjordane,Askvoll.


Driftsform(er): Gresset blir slått i dag.

Planlegger du utlegging og planering av ferdigplen? Sandkassesand og sollet jord. Vi vil ha sandkassesand og sollet jord til salgs når snøen er smeltet!


God jord er viktig for resultatet av beplantningen din, både innendørs, i hagen og på balkongen. Jorden er plantenes spiskammer, tørsteslukker og apotek. Grønn Vekst er Norges største produsent av jord og leverer næringsrik kompostjord (matjord) og miljøvennlige Bio-Tak som alternativ til de tradisjonelle torvtakene.


Flot moderniseret landejendom med ca. Huset er gennemgribende moderniseret og fremstår over alt. Vi holder til i Vestfold og driver med salg og produksjon av torv, jord og stein til hage og anlegg. Sundland Torv og Jord er eid 1 av Bjørnar Gjein.


På Jord gård er vi opptatt av å utnytte gårdens muligheter og ressurser på en best mulig måte. Vår matjord er førsteklasses til plen og blomsterbed. Priser på våre produkter i løsvekt, pr. Den er gjødslet, kalket, ugressfri og holder riktig PH-verdi.


Leveringstjenester: Få massene transportert rett hjem til deg, vi har tippbiler med bil og henger, og kranbiler med grabb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg