mandag 15. januar 2018

Små laftehytter

Familiehytta bygger innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Våre nøkkelferdige hytter er komplette og inneholder alt du måtte trenge. Over år med fornøyde kunder. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Småhytter blir stadig mer populære i Norge.


Finn Laftehytter Fra Estland. Våre småhytter varierer i størrelse fra ca. Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder.


Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss. Dersom du kommer til oss med din drøm. Våres kompetanse er å lage laftehytter av forskjellige størrelser, fra 15mjakthytte til 150mhus Hva er en laftehytte – Laftehytte opp I fjellet,. For eksempel kan man snakke om forskjellige standarer på jakthytter, fra enkle villmarkshytter til flotte jakthytter som er beregnet på større lag. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet.


Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Dere kan finne mer informasjon om små hytter ( ikke større enn m 2) i. Et lite utvalg av våre 5bygde hytter. Laftekompaniet har bygget mer enn 5arkitekttegnede og unike høystandard laftehytter.


Det er meg du vil primært vil holde kontakten me fra første henvendelse. Alt om hytte - Norges største hytteportal. Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo. Røroshyttas nye konsept SMART LAFT er arealeffektive laftehytter som har et stort hemsloft i hele hyttas lengde.


Søk etter små laftehytter på den nye KensaQ. Lia er jevnt skrånende med bjørkeskog og små myrdrag. Her i Andestjønn har vi sammen med Laftehytta AS utviklet fire flotte laftehytter på tomtene til. Hyttene ligger ca 100m fra gårdstunet.


Tømmerhytte fra latvia- god ideen. Ferdighytter Her finner du oversikten over alle våre ferdighytte-modeller. Fossdal Gaard er et lite idyllisk småbruk med laftehytter. Små og store hytter til kyst, fjell og innland. Stilarter fra tradisjonelle til moderne.


Det har vært hett i hyttemarkedet de siste årene, men nå ser det ut til at markedet roer seg litt. Likevel, prisene er ganske stive. Her kan du lese om konstruksjon og det som inngår. Hos oss finner du alltid en hytte som passer for deg. Vi har hytter for enhver lommebok og vi kan tilpasse alle våre modeller til din familiestørrelse.


Vi har mer enn standardmodeller fra små til store hytter. Alle modellene kan forandres, både i planløsning og fasade. Våre tømmerbadstuer og laftehytter er et godt valg for de som liker damp. De er tegnet etter dine ønsker og produsert for å. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks?


Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. Vi har det meste i form av små boder og annekser, i moderne og klassiske stiler, som fungerer utrolig godt som et sommerhus, gjestehus eller basseng-hus. Ingen familier er helt like, ingen hyttedrømmer heller.


Det er derfor ingen av de over seks tusen hyttene vi har bygget er like. Og det er derfor vi er ekstra stolte. Finnlog leverer et stort utvalg ferdighus i tømmer laget av limtre til hus- og hyttemarkedet. Disse hyttene har et mer moderne design som blant annet gir seg uttrykk store vindusflater kombinert med små kvadratiske vinduer, og enklere dekor.


Sammen bygger vi hyttedrømmen (Vi fornyer siden vår. Den kan dermed være noe mangelfull i en periode.) Våre hyttemodeller Prosjekter Hyttetomter På utkikk etter.

Små laftehytter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg