fredag 6. mars 2020

Stiftepistol kabel

Kan brukes til hefte- og kabelklammer, spiker og stifter, som gjør den til en særdeles allsidig stiftepistol til alle typer festearbeid. Rekylfri med omstillbar slagstyrke. Bosch PTK EDT heftpistol. Heftpistol for klammer og spiker.


STIFTEPISTOL KABEL RAPID Kabelmodell i metall. For festing av lavspenningskabel, maks.

V med en diameter på maks. Riktig kabel til ditt bruk - vi har mange forskjellige typer til forskjellige formål. Til elinstallasjoner ved bygging av nytt og renovering finnes. Kraftig stiftepistol med justerbar styrke for installasjon av mindre kabler med en maksimal diameter på mm (f.eks høyttalerkabler). Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Jeg vil ikke anbefale å bruke stiftepistol. Har jobbet som servicetekniker, og jeg har rettet uendelig mange feil hjemme hos folk som har stiftet kabel på egen hånd.


Ant Legg til i handlekurv.

Når vi monterer svakstrømskabler, bør vi feste disse til underlaget med kramper. Vi leverer og lagerfører alt av kabel og ledninger, installasjonskabel, downlightkabel, gummikabel, industrikabel, skipskabel og varmekabler for bruk i hjem. Stiftepistoler for telefon- og alarmledninger. Formstøpt med ergonomisk tokomponent håndtak.


Beregnet på svakstrømskabler med diameter på maks 6. Det finnes et stort utvalg av festemateriell. MAXBO har håndverktøy til både små og store prosjekter: hammer, sag, skrujern med mer. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Lengden på stiftene er mm. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Stifting av spiker og klammer med inntil mm lengde med det kraftige batteriet på V. Nå er det litt lengre avstander og jeg tenkte stiftepistol ville være litt enklere.


Trekker kilometer med kabel hevr dag,. Internett og nettverk: Jeg har nylig anskaffet meg en 3-veis stiftepistol fra biltema i håp om at jeg kunne stifte fast. Jernia tilbyr flere finansieringsløsninger.


Få friheten til å handle det du vil, når du vil. DPT353Z Klikk for mer info.

Li-ion batteri 18V - Stift dimensjoner. Det må da være lov å feste en kabel selv uten at elekrikerene føler seg tråkket på tærene. Ikke hør på elektrikere som sier noe annet. En stiftepistol er et verktøy som skyter stifter eller klammer gjennom materialer som skal festes sammen, f. STIFTEMASKIN RAPID RYGGBREDD MM KABELMOD.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Stiftemaskin for festing av antennekabel. Høy holdbarhet, kabelpistol til kabelinstallasjon. Egnet til lavspenningskabler maksimalt V inntil en diameter på mm - dvs.


Uni-T Sikring for multimeter 13xmm A. Festemateriell, kabelbroer, -renner - Elektroskandia. Vær forsiktig med bruk av stiftepistol når kabelen skal festes, slik at trykket fra pristolen ikke er for kraftig. Stort utvalg av Gebe luftverktøy: spikerpistol, slipemaskin, boremaskin, muttertrekker, blåsepistol, luftskrallesett, slipemaskin, platesag, Gode priser og rask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg