mandag 9. mars 2020

Stige stillas

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!

Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Vi har levert stiger og stillas til Vestlendinger. Beregninger av stillaser, herunder rekkverk ved dekkekanter og lignende, skal gjennomføres slik at rekkverket og det ferdige stillaset får.


Sammenlign pris på stillas og stige. Vi hjelper deg å velge blant varer.

Se laveste pris fra over 4nettbutikker. Stige for din egen sikkerhet og effektivitet. Vårt mål er å alltid kunne tilby dere som profesjonelle den passende løsningen for ethvert krav. Alle våre produkter testes regelmessig av SP - Sveriges Tekniske Forskningsinstitut – for å bli typegodkjente i henhold til gjeldende standarder. Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!


Les mer om våre stillaser her. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hvorfor velge stillas fra oss? Vi har skreddersydd pakkeløsninger som vi vet de aller fleste. En pålitelig anliggende stige er et utmerket hjelpemiddel når du skal opp i høyden.


Stiger som tar deg til nye høyder. For å garantere sikkerheten er de viktig. Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i trapper eller på andre ujevne underlag.


Tre seksjoner med sju trinn (3x7). Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Dine data er trygge hos oss. Data blir brukt for å sikre deg best og korrekt veiledning.


Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder.

Kombistigen er fleksibel og kan brukes som stige, stillas , trappestillas og wienerstige. Støttebein gjør kombistigen stabil. Eksempler på arbeid i høyden kan være arbeid på tak og i stige , arbeid på dekker og i stillas , arbeid i personløfter (lift) og arbeid på spinkle underlag med. Kjøp et stillas tilpasset dine behov direkte på nett. Vi gjør det enkelt å velge riktig stillas som passer deg!


Som arbeidsgiver skal du forsikre deg om at stiger og stillas som stilles til rådighet for arbeidstakeren egner seg for arbeidet og er tilpasset arbeidsoperasjonene. Er du på jakt etter stillas til profesjonelle eller privatbruk? Solideq har stillas til salgs med fokus på rask levering! Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke.


Kjøpte følgende pakke: Kjøpte stål varianten, da denne var litt billigere. Alutec er landets ledende produsent av stillas. Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter. Noen her inne som har tips til billig og greit stillas ? Jeg har sett på sånne huspakker men får ikke bestemt meg hvem jeg skal velge, noen som har tips til. Rullestillas Rullestillas er stillas som kan flyttes på under gjennomføring av arbeidet.


Ser du etter rullestillas? Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg