tirsdag 31. mars 2020

Sykkellås kode

Sykkellås kode

Hold tyvene unna med denne tyrgge og solide sykkellåsen. Nordens største utvalg og dagers angrerett. Bøylelåser, wirelåser, kodelåser, sykkellåser for montering i rammen og sykkellås med alarm. Sykkellås fra markedslederen ABUS. Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkellåser fra kjente merker til lave priser.


Kjøp FG godkjente sykkellåser, sykkellås med kode , m. Les mer om Trelock SK4Wire, sykkellås med kode. Vajeren har en tykklek på 20MM. Praktisk sykkellås med lang, fleksibel vaier.


Vaierlås med kode , du slipper å holde styr på nøkler. Heng låsen på holderen på setestolpen når den ikke er i bruk. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Velg om du vil ha en lås med nøkkel til eller en kombinasjonslås med kode.


Ligger et hestehode foran - Det finnes ikke den sykkellås i verden som ikke kan brytes opp. Wirelåsen har en 4-sifret kodekombinasjon som enkelt kan stilles inn og endres etter eget ønske. Egnet for bruk både inn- og. Leveres med en holder som enkelt kan monteres på sykkelen.


Hei, fant en sånn lås med sifrer, som å si er helt umulig å få opp sliter veldig , har prøvd uffatelig masse, men gir snart opp. Har prøvd å lytte meg fram. Når du kjøper låsen er koden vanligvis 000.


Sykkellås kode

For å sette inn egen kode er det ofte en ring på selve låsen som du vrir på. Så setter du inn egen kode , vrir den. Tresor sykkellås med kode. ABUS Microflex leddet sykkellås. Sikker, lett og liten lås for raske turer Ottolock er en topp moderne lås for deg som vil sikre din sykkel, (eller annet utstyr), på en sikker og en.


Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Sikre sykkelen din med en godkjent sykkellås , så vil du forhåpentligvis ha glede av sykkelen din mye lenger. Sammenlign priser på sykkellåser på Kelkoo, og spar.


Sykkellås kode

Kjettinglås med tresifret kode. Egner seg til sikring av barnesykler og sykler i de lavere prisklassene. Koden kan enkelt legges om til ny.


Utmerket til låsing av skap o. Det er enkelt å velge kode. Følger med brakett for å feste på rammen eller setepinnen. Har kjøpt sykkellås som er med kode en lager selv. Det står ingenting om hvordan en gjør det. Kabel- sykkellås fra Micro med kode.


Sykkellås kode

Bike Tec kodelås med fire siffer. Denne kodelåsen tar liten plass og gjør sparkesykkelen tryggere mot tyveri og ikke minst slik at andre ikke tar feil på vei ut. Du bestemmer selv hva du ønsker å ha som kode. Kabells med silikonovertrekk.


Kodelås for sykkel som kan innstilles etter eget ønske med en 5-sifret kode. Forsterket plastikk strmpe og herdet stlkjede p. Trenger en lur måte og åpne en sykkellås jeg har glemt koden på ! NOWAY Nesten helt lik den der. PS : Gidder ikke ta en suuper duuper saks til å kutte den med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg