tirsdag 24. mars 2020

Stillassystemer

Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Stillaset er utrolig enkelt å sette opp,. Alle våre produkter er typegodkjent og klassifisert etter norske krav.


Aluhak står for produksjon, salg, utleie og.

På begynnelsen av 90-tallet vokste det fram et behov for et alternativ til de tunge stålstillasene. Alustar er et stillaskonsept i aluminium som ble utviklet av. Våre stillaspakker for hus er perfekt for maling og vedlikehold. Se tilbud på ulike stillaspakker her.


Kan monteres i skrånende terreng. Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt. Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene. Vår forretningsidé er basert på salg av egenutviklede stillaser og stillassystemer , som DELTA ALEX, DELTA SPIREX, RAMEX ,.

Områdesikring - Anleggs- og Industriløsninger - Prosjekt og Byggteknisk - Stiger og. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas. Vi leverer alt av stillas. Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder.


HAKI Rammestillas er beregnet til renovering, tilbygg og nybygging. Den smarte konstruksjonen med hurtig monterte rammer og rekkverk som ikke trenger diagonalstag. Delta Spirstillas er en del av tre stillassystemer , fra samme leverandør, som er. Lavere vekt og enklere for brukerne.


En ny, endret konstruksjon i høyfast stål har gjort Hakis stillassystemer cirka prosent lettere sammenlignet med tidligere. De er lette å transportere, bygge og demontere. Systemet er sterkere og lettere enn. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder!


Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! HABITAT safety welding system. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Startsiden for jobb og karriere i Norge. XERVON tilbyr tjenester og materiell tilpasset bygg og anleggssektoren.

HAKI utvikler og leverer sikre, trygge og ergonomiske tilkomstløsninger. Alutec AS – Norges ledende leverandør av fasadestillas til bygg og anlegg. STRAND STILLAS har modulmål m, og er derfor kompatibelt med de fleste andre stillassystemer. Jamax stillassystemer er Norges mest.


Vi har alltid stillas på lager for omgående levering. Vårt moderselskap er etablert i. Instant sitt taksikringssystem for flate tak gir deg en enkel og nærmest verktøyfri. Kan bygges på forskjellige måter: 1. Våre systemløsninger inkluderer: HAKI stillassystemer (Universal og Rammestillas) HAKI værbeskyttelse (HAKITEC) HAKI trappetårn HAKI Offentlige trappetårn. Huspakke Mini er det ideelle stillaset til småfiksing på lave hus, hytter og uthus. Et billig stillas med mange bruksområder.


Bildet viser monteringsalternativer. Det er tildels store likhetstrekk i stillastyper og stillassystemer når det gjelder styrkeberegninger, fundamentering, beregning av forankringer,. Kjernekompetansen til MJ ligger i produksjon og salg på verdensbasis av kvalitets stillassystemer i stål og aluminium som gir brukere nærmest uendelige.


Brukerveiledning JAMAX stillassystem 1. Combisafe is the leading supplier of temporary collective protection at height. CUPLOK stillas – et av markedets kraftigste stillassystemer. PERI Norge, Drammen, Norway. Den høye tillatte belastningen på kN per stender gir en optimal løsning som harmonerer med vanlig. ALUSTAR:Fabrikk og lager på Joa i Sola med ansatte.


Driver hovedsakelig med produksjon og salg av stillassystemer samt lagerhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg