tirsdag 31. mars 2020

Vedlikehold parkettgulv

Lim, sparkel, primere, avretting. Man til fre kl 08- 1600. Et oljet eller hvitoljet parkettgulv må pleies jevnlig. Det er mulig å pleie gulvet med hardvoksolje og det er noen fordeler med å velge nettopp dette alternativet.


Vedlikehold parkettgulv

Vedlikehold og vask av parkett. Pleie parkettgulvet med hardvoksolje. Vi har produkter for rengjøring og vedlikehold som tar vare på gulvet du har valgt. Parkett Jon-Inge kommentarer. Hell aldri vann på ditt parkettgulv.


Generelt om rengjøring og vedlikehold av tre- og parkettgulv. Tregulv skal beskyttes mot smuss og søle fra fottøy. Det bør derfor alltid være en stor og god. Hvis gulvet begynner å bli slitt og tørt anbefales et.


Tre er et levende materiale. Her finner du også nedlastbare FDV. Hardvoksolje er for de som søker etter det beste kompromisset mellom et naturlig utseende og lite vedlikehold. Hvordan vedlikeholde parkettgulv ? Unsubscribe from MAXBO - Godt gjort?


VEDLIKEHOLD : Med riktig voks og vask kan parketten holde seg fin lenge. Men ikke glem at det er gulvets overflatebehandling som styrer hvordan parketten. Oljede gulv krever vedlikehold for å bevare sin finish. Rett vedlikehold til rett tid er viktig.


Det viktigste er å unngå skader i treverket. Ved å gjøre mest mulig, tidligst mulig oppnår man det. Lakkerte parkettgulv - hjemmemiljø Vær oppmerksom på at ulike treslag har ulike egenskaper slik som hardhet, inntrykks- og ripefølsomhet, farge mm. Hos MAXBO finner du parkettgulv i tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt.


Kjøp parkett på nett eller i butikk. Ingen tregulv liker fukt, men Pergos parkettgulv tåler litt mer enn andre tregulv, takket være sin beskyttende overflatebehandling. Les deg opp på hva som er best for ditt gulv! Med riktig vedlikehold og bruk av anbefalte produkter vil du ha glede av gulvet ditt i mange, mange år! Overflaten avgjør på hvilken måte gulvet skal stelles.


Som med mange andre produkter, er det nødvendig med et visst vedlikehold for å holde et gulv i god stand. Har du et oljet parkettgulv er fornyingsjobben enkel, men et lakket kan være mer jobbkrevende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg