onsdag 9. mars 2016

Enkelfalset kledning

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av utvending kledning som beskytter huset i årevis. Kjøp på nett eller i butikk. Vi lagerfører kledning i en rekke dimensjoner og profiler. All lagerført kledning er ubehandlet, impregnert eller malt gran, men vi har også mulighet for å skaffe.


Valg av tresort til kledning henger direkte sammen med treslagets evne til å ta opp fuktighet ved væreksponering.

Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Liggende kledning må ha vertikale spikerslag for feste. For å sikre god nok lufting og drenering bak panelet, bør man ikke montere lekter som er mindre enn oppgitt.


Vanligvis benyttes det gran og furu i ytterkledning. Tidligere ble furu, som er rik på kjerneve foretrukket, men i dag bruker de fleste kledning av gran, som også.

Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Brukes normalt til utvending kledning av husfasade. Panelbordene monteres vanligvis liggende.


Finnes et bredt spekter av profilerte og rektangulære kledninger i impregnert tre. Impregnert kledning passer spesielt godt i tøffe klimaer med mye regn og vind. Weatherboard Weatherboard eller skråskåret kledning , har en skrå skåret forside og fals i underkant. Utvendig kledning x 1rettekant - gran.


Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning , ofte kalt tømmermannskledning. Dobbelfals er en liggende kledning med fals, forsiden er uhøvlet. Enkelfalset kledning : x 148-Furu IMP. Ultimalt kledning finnes i hele ulike standardprofiler. All kledning leveres ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt, eller beiset, ett strøk i valgfri farge.


Superwood er en førsteklasses kledning av gran, som har gjennomgått en patentert superkritisk impregneringsprosess som gjennom impregnerer gran. Ved montering av kledning skal det ikke spikres gjennom to bord. Det vil hindre treet å bevege seg og kan føre til oppsprekking.


For noen er det viktigste at man sparer mye tid og penger.

Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. De fleste trehus på innlandet har stående kledning , mens liggende kledning har tradisjonelt vært vanlig på Vestlandet og i Nord-Norge. Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål. OBS selger nå 19x1grunnet kledning til 1pr meter.


Er det noen sjans for å få dette rimeligere andre steder. Skal vel ha 3meter pluss. Hva er normal spikerdimensjon til utvendig kledning (dobbelfals gammel type)? Info om enkelfalset kledning. Resultater fra søkemotorer!


Enkeltfals er en liggende kledning med en høvlet fals og monteres skrått mot lektelag. Lages med eller uten staff. Saget eller høvlet framside. De vanligste er rektangulær, enkelfalset og weatherboard.


Ifølge Hundhausen er liggende kledning vanligvis tettere enn stående kledning ,. Treet lastes opp på vogner og settes inn i en trykksylinder. Impregneringssalter som beskytter mot sopp og insekter presses helt inn til kjerneveden under trykk. Vår teksturerte PVC-UE- kledning har en trestruktur som imiterer tømmer med et autentisk utseende og kan monteres på samme måte som tradisjonell kledning , og med. Kan handles i flere typer profiler som dobbelfalset, enkelfalset og V-faset i en rekke farger og treimitasjoner.


Royalimpregnert enkelfalset kledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg