torsdag 24. mars 2016

Impregnering betong

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt.

Impregnering av betong reduserer fremtidige vedlikeholdskostnader. Vannavvisende impregnering er en svært kostnadseffektiv og enkel måte. Sto leverer produkter som gjør dette kostnadseffektivt og med minst mulig.


Har betonggulv i garasjen som jeg i utgangspunktet tenkte å legge epoxy eller plasfliser fra smartdeck. Leser nå at impregnering av betong skal være meget bra. Horisontale, gamle eller nye betong -overflater hvor det kreves en hard bruksflate med lett til moderat abrasjons-motstan f. BESKRIVELSE Vannbasert transparent effektiv dyp trengende varig impregnering til beskyttelse av betongoverflater og lignende.

Under de fem forskjellige temaene vil du finne noen inngangsverdier og bakgrunn om materialene mur og betong. I tillegg rens til sopp, alge, olje, rust og såpe for. STEINFIX 80: Fargeforsterkende impregnering til naturstein, betong og terrazzo. Gir en blank overflate og gjør overflaten vann- og smussavstøtende.


På denne måten bevarer du. V i bruker ulike verktøy, som informasjonskapsler, for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Bruksområder: Belegningsstein og heller Betongfasader Betongelementer Takstein ( betong og tegl) Naturstein, travertin og granitt Tegl og pussfasader Sålbenker. Tilsetningsstoffer for betong , gjennomtrengelig betong , selvkomprimerende betong , svært flytende betong. Mapei leverer systemer for de mest krevende byggebehovene.


Hallo godtfolk og god sommer. Jeg skal impregnere betongen i garasjegulvet mitt og har lest mye om Ashford formula her inne på Byggebolig. Diffusjon impregnering fra Adda er et impregneringsmiddel for sugende underlag som tegl, betong , puss, fuger i ba skifer, naturstein og alle typer av interiørstein. Forebygger skader og forlenger levetiden til konstruksjoner i betong , mur og tegl.


Betongimpregnering hindrer vann og fukt fra å trenge inn. Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute.

Betongen er porøs og vil trekke til seg både smuss og fett,. Til innen- og utendørs impregnering av sugende eller porøse overflater av naturstein, keramiske fliser og sementbaserede fuger. Billig grunning, husmaling og maleverktøy fra fra Mirka. Mira frostvæske til mørtel og betong. Fliser, fuger og stein blir mer motstandsdyktige mot vann, dersom de behandles med impregnering.


Materialer på nanonivå har unike egenskaper. Pris: Rabatt: Antall i pakning: 20. Fasadens tilstand og ønsket design er avgjørende om du bør benytte impregnering , maling eller en kombinasjon. Hos Sto har du valgmuligheten. Produktet benyttes til impregneringsjobber der det ønskes et vanntett, men pustende.


L SurfaPore M er olje- og vannavvisende impregnering til betong -, marmor- og naturstensfasader. Produktet kan benyttes til impregneringsoppgaver der det ønskes et. Kan brukes på heller, belegningsstein i betong og naturstein. Finnes i flasker på og liter. Spesielt utviklede tilsetninger gir produktet enestående.


Gjør overflaten vannavvisende. Klassifisert som vanntett på vegg i tillegg til at den er hele diffusjonsåpen. Ettersom betong tok over svillemarkedet og kablene ble gravd ne.


Andre viktige stoffer som har vært brukt til impregnering er organiske klor-,. Vanlige tørrende gulvoljer er like godt egnet for harde materialer som skifer, granitt og betong som parketten eller kjøkkenbenken. Slitesterke avrettingsmasser, maling og impregnering beregnet på industrigulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg