onsdag 30. mars 2016

Sibirsk lerk terrassebord

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maxbo har alt av listverk. Lerk terrassebord kommer 4sidig høvlet med avrundete kanter i R3. Lerk trenger ikke vedlikehold og blir rask sølvgrå i overflaten.


Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en. Terrassebord i sibirsk lerk , inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet. Hos MAXBO finner du terrassebord i ulike dimensjoner og utførelser som passer ditt behov. Kjøp på nett eller i butikk.


Materialene er svært formstabile, tåler mye fuktighet og belastninger, samt. Da lerken kom i sin tid fantes det bare trykkimpregnerte grønne terrassebord. Med sibirsk lerk fikk man et alternativ som i tillegg var dyrere og mer eksklusivt. Dette gir en naturlig impregnering som beskytter treslaget mot råteskader og dermed. Sibirsk lerk vokser sakte, og har tette årringer.


Kledningsbord i finsagd sibirsk lerk , som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl. I mange deler av verden har det i århundrer blitt bygget av trevirke. SIBIRSK LERK er et eksempel på at nyvinning ikke alltid er det beste. Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri ytterkledning på huset.


Med sine vakre definert årringer og sine vedlikeholdsvennlige egenskaper er lerk et godt egnet materiale til kledninger. Hvordan behandle sibirsk lerk ? Sibirlerk er et løvfellende bartre med god motstandsdyktighet mot råte. Rettkantet panel i finsagd sibirsk lerk ,. Vi anbefaler en lekteavstand på 5mm.


Skru hvert terrassebord helt ferdig før du begynner å montere neste bord. Abgående sibirsk lerk er det to hovedkvaliteter av den. Den sibirske og den norske.


NSB plantet for lenge siden en god del sibirsk lerk for å ha til svillemateriale. Hei, har benyttet sibirsk lerke med veldig bra resultat både på verandakledning og som terrassebord. Er helt enig i at de flotte fargene i natulig lerke bør.

Sibirsk lerk terrassebord

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg