torsdag 10. mars 2016

Grunnet kledning

Kjøper du fabrikkgrunnet kledning i stedet for ubehandlet, må du punge ut med mer penger, men det sparer deg for en del arbeid. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av utvending kledning som beskytter huset i årevis. Kjøp på nett eller i butikk. Denne bruksanvisningen gjelder for ferdig grunnet kledning. Utseendemessig kan slik grunning se ut som et tynt strøk med en svakt pigmentert beis.


Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Tradisjonelt sett er kledning i gran mye benyttet, men stadig flere benytter seg av andre treslag. Du kan velge mellom en rekke ulike treslag.


For maksimal beskyttelse og mindre malearbei velg kledning grunnet , beiset eller malt på fabrikk. H va er fabrikkmalt kledning ? Fabrikkmalt kledning blir grunnet og malt i fabrikk, under kontrollerte forhol i rett mengde og på helt ferskt tre. Behandlet rektangulær kledning. Det viktigste kriteriet for at et treslag skal egne seg som kledning , er at det er råtebestandig.


Grunnet kledning

Dette henger som regel direkte sammen med treslagets evne til å ta. Gausdal Bruvoll leverer et bredt utvalg av overflatebehandlet kledning. Vi bruker maling og beis fra Jotun, og har et bredt lagerprogram på ferdig grunnet hvit.


Vis alle Stående kledning Liggende kledning FINNES I IMPREGNERT Fungerer stående og liggende REKTANGULÆR. Grunnet kledning med Teknos 7er en pigmentert, vanntynnet akrylforsterket alkydgrunning. Grunningen inneholder soppdrepende midler som gir en god beskyttelse.


Gran Tre kan levere alle kledning ferdig grunnet. Dette betyr at du ikke trenger å male det første året. Ubehandlet kledning – Denne selger jeg mindre og mindre av. Hvis noen vil ha disse er det gjerne fordi de skal bruke en klar beis, og da nytter det ikke med grunnet.


Gran 19X1grunnet rektangulær kledning. Kan leveres ubehandlet, råtebeskyttet, grunnet , eller malt. Det skilles mellom liggende og stående kledning.


Faspanel er en enkel stående kledning med brukne kanter. Dette gir en v-fuge mellom bordene, som fører til en flott skyggeeffekt. RÅTEBESKYTTET, GRUNNET OG FABRIKKMALT KLEDNING Nyt godværsdagene! Mal mindre Tenk hvor deilig det hadde vært hvis huset ditt allerede var malt i din favorittfarge.


Vi lagerfører kledning i en rekke dimensjoner og profiler. All lagerført kledning er ubehandlet, impregnert eller malt gran, men vi har også mulighet for å skaffe. Husk å bestill ferdig grunnet kledning i ønsket farge. X1REKTANGULÆR KLEDNING VISIR. Dette er tidsbesparende og gir deg et meget godt.


Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning , ofte kalt tømmermannskledning. Kunden sparer både tid og. Materialene er behandlet under optimale.


Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål. Vi produserer kledning i gran av høy kvalitet og et stort utvalg i dimensjoner og profiler. Gran er det klart vanligste treslaget brukt til kledning i dag. Utvendig kledning skal beskytte bygget mot vær og vind i lang ti og det å velge grankledning i høy kvalitet fra Fåvang Sag gir deg et godt utgangspunkt. Siste strøk for dekking av spikerhull og kappflater.


Likevel er det farlig å tro at fabrikkgrunnet. Stadig flere velger å få kledningen levert med grunning og første strøk ferdig påført. Velg mellom fire typer utvendig kledning.


Våre hovedprodukter er utvendig kledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg