torsdag 10. mars 2016

Stige monter

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. På grunn av teknisk vedlikehold vil monter. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for deg. En enkel stige som passer for håndverkere eller kvalitetsbevisste konsumenter.


Perfekt for å nå litt høyere nivåer. Produsert i aluminium som gjør den svært. MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer.


Stige monter

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Du finner både stige , takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax.


VIDEO: Er du lei av problemene med å måtte finne fram stigen hver gang du skal opp på loftet, så er det kanskje en god idé å montere en smart ny loftstrapp med. Stigene leveres i bredder på 30 3og 4mm. Du bør velge stige alt etter hvor du skal bruke den og hvilke oppgaver du skal utføre. Universell takstige med justerbar bredde (20–cm) og justerbar festing for både 1- og 2-tommers bærelekter.


Stigen passer til alle vanlige taksteinprofiler og. Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. Klikk deg inn på hver enkelt stige for å se. Wibe Ladders tilbyr stiger og stillas som hjelper både profesjonelle og andre til å arbeide sikkert og mer effektivt.


Vi tilbyr en pålitelig løsning for alle. Typegodkjente Jemtland takstige leveres i to bredder, 30cm og 40cm i lengdene 15m. Med hver stige medfølger nødvendige skruer. Leveres i galvanisert og lakkert.


Opphengsjern som monteres på veggen for oppheng av stige. Wibe Ladders 2-delt skyvestige er en stabil og sikker skyvestige for sikkert arbeid i høyden. Gjør den bratte trappa sikker. Hemmeligheten bak den svevende trappen. Ved bruk av typegodkjente stigetrinn og takstiger kan feieren og andre ferdes trygt på taket.


På enkelte typer takbelegg må takstiger brukes. Ville du balansert på en stige når taket er flatt? Stige - 3-delt Eurostar Superkombi. Det er så ulogisk som det går an.


Praktisk stige med funksjoner. Enkel åmontere, du trenger bare en oppladbar drill og en 8mm pipenøkel. Takstige En godkjent takstige. Passer til alle typer tak. For å nå opp til takrenner, vinduer og tretopper, er det ofte greit med stige eller gardintrapp.


Europris har også mindre arbeidskrakker og kombistige. Climber 2-delt skyvestige er en robust stige satt sammen av to like lange deler som også kan brukes hver for seg. Stigen er produsert i aluminium, veier lite og er. Monter med mutteren langt ute slik at du har mest mulig å etterstramme på. Nede på torvstokk monteres enFig.


Isola leverer typer takstiger. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg