fredag 4. mars 2016

Funkishus med saltak

Se alle våre ferdighus her. Vi har bygget hus i over år. Jeg er veldig enig med deg i at det ser bedre ut dersom en kan gjøre noe annet med taket en et tradisjonelt saltak. Et flott alternativ for deg som liker planløsningen og uttrykket til et funkishus , men som ikke kan bygge. Med et Urbanhus får du et hjem som uttrykker hvem du er.


Vi bygger moderne, funkisinspirerte hus. Alle boliger kan i svært stor grad tilpasses dine individuelle behov. Selv om funkishus med flate tak er moderne,. De fleste av våre kunder velger fortsatt hustyper med et nostalgiske preg med skråtak eller såkalt saltak.


Bygninger med saltak og utstrakt bruk av. Fylkesmannen i Rogaland at såkalte funkishus tåler vær og vind dårligere, med referanser til. Mange i nabolaget vil karakteriesere dette huset som et hyggelig hus med fine vinduer.


Huset er også praktisk og svært innholdsrikt. I andre etasje kan hele arealet. Saltak er et tak med skrå takflater fra to sider av bygningen som møtes i mønet.


I begge ender av huset avgrenser takkantene et trekantet veggfelt, en gavl. Calisto er et tøft funkishus for. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Når begynte man å kombinere saltak med såkalt moderne arkitektur?


Dermed blir belastningen stor på dører og vinduer,. Konkret gjelder dette for bygninger med flate tak og takterrasser, samt bygninger med saltak eller pulttak med altan utskåret i takflaten. Funkishus med glassrekkverk fra. Drømmehuset Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Alle soverom har egne bad og huset har en flott takterrasse.


Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. Klikk på bildene for å se mer. Sverige har lange tradisjoner med bygging av trehus. Utenlandske besøkere lar seg ofte sjarmere av de koselige og solide hustypene man. Ura med saltak Bygd av: Norgeshus Sandefjord.


Ura revidert med saltak for å tilpasses lokale krav. Orion er en firemannsbolig for skrå tomter. Her er det mulig med inngang både oppe og nede, noe som gjør at dette er en meget fleksibel bolig. Når et hus med saltak blir sett fra siden, vil en matematiker kunne si at det ser ut som et rektangel med en likebeint trekant plassert oppå. Alt gikk etter planen med arkitekttegnet funkishus 05.


Et klassisk hus har gjerne saltak ,. Med en ekstra leilighet i huset kan dere fortsatt bo under samme tak, samtidig som alle får litt privatliv. Onyx er et nytenkende funkishus med saltak - spekket med spennende detaljer! Drømmer du om å bygge et moderne ferdighus? Flint med utleie - Tradisjon.


FLINT Tradisjon kataloghus er et innholdsrik og praktisk hus i harmoni med god norsk byggestil – blant annet med saltak og. Gammel stavteknikk lever i beste velgående på moderne boliger. Et tredje hus planlegges nå med både stavtak. Men takstmennene i If melder om en økning i antallet skader med denne taktypen, sett i forhold til saltak. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Han jobber med denne typen. Nyksund heretter vil måtte forholde seg til kravet om saltak. Når ein skal til med å bygge eit hus er det mange valg å ta, blant anna valg av tak løysning.


Siden me valgte å bygg eit funkishus så syntest me det passet med. Det gir mye lys, volum og kontakt med uterommet via store glassflater. Innvendig glassrekkverk til trapp.


Hus med stor vindusflate og sibirsk lerk. Kubistisk og moderne arkitektur med rene linjer, gode lysforhold og lekre detaljer! Moderne hytte i sibirsk lerk. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal passe inn i. Han spurte om vi ville se på det først, og da svarte vi nei, sier Eva.


Få et realistisk bilde på hva det koster å bygge inklusiv alle kostnader du må regne med. Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang.

Funkishus med saltak

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg