fredag 23. mars 2018

Accoya trevirke

Markedsledende sortiment i trevirke , og distribuerer effektivt over hele landet. Vi leverer kvalitetstømmer fra Øst Telemark til laft og restaurering. En vedlikeholdsfri kledning i. Med formidable års råtegaranti! Resultatet er trevirke som blir ekstremt holdbart, stabilt og vakkert. Treteknisks foreløpige resultater underbygger en rekke utenlandske studier på acetylbehandling av trevirke.


Accoya trevirke

Acetyleringsprosessen utløser en kjemisk reaksjon i. Ingen av de eksisterende sertifiseringssystemene og miljømerkene gir i dag en troverdig garanti for at tropisk trevirke hogges. Litt avhengig av hvor man bor i landet tar det rundt 2-år før overflaten får en sølvgrå patina. Bearbeides på lik måte som vanlig treverk. Eddiksyre-anhydrid og høg temperatur gjer furu motstandsdyktig mot vêr og vind.


Er det noen som vet hva lm eller mpris er på dette? Tenk om vi hadde fått avslag. Måtte jo bare kjøpt da, selv om det. Spesielt for prosjektet er bruk av accoya mellom vindusfelter i fasaden.


Meget formstabilt, minimal krymping og vridning. Prosessen, som er helt uten giftstoffer,. Vi kan også levere døra i accoya trevirke som er fremstilt på en miljøvennlig måte. Velegnet for utvendig bruk – Vi er.


Accoya har års garanti mot råte. Det betyr at trevirke som holdes tørt (under trefuktighet), eller bare i korte perioder utsettes for høy fuktighet,. Trevirke hentes fra fornybare ressurser, inneholder ikke giftstoffer,. Standard dimensjon er 15x197mm. Ta kontakt for informasjon og priser!


Nå legger han fram tester og brosjyrer. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Som med alle materialer er det tettvokst trevirke (med smale årringer) som har best kvalitet. Dette er med på å beskytte miljøet,. Gammelt (trykk)impregnert trevirke kan inneholde CCA (kobber og verstingstoffene krom og arsen) og tjærestoffet kreosot.


Kreosot inneholder kreftfremkallende stoffer. Det dukket opp et navn vi syntes var kult, Akoya! Havnegården i Arendal med accoya kledning. Produsert av Ulefos Jernverk. Det gis hele års garanti mot råte over bakken,.


MAXBO har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Kjøp på nett eller i butikk. Overalt i Europa har det de siste årene vært en økende interesse for å dra inn tre i storstilte byggeprosjekter, og stadig. Det er blitt på moten å bygge i tre. Salgs- og markedsføringsdirektør.


Paradigma har bygget en ny terrasse i Oslo! I etuiet finner du hefte som forklarer stavens symboler. Kebony lages i Skien og er blant de ledende produsentene av vedlikeholdsfritt trevirke i Norge som også holder høy. Vi i Ski Bygg har stort fokus på trelast og liker å omtale oss selv som trelasthandleren. Vi har lange tradisjoner og høy kompetanse innen trelastfaget.


Utvendig er huset kledd i accoya , et modifisert trevirke av furu fra New Zealan som gråner med årene. Ellers er det betong og stein,. Treindustrikonsernet Moelven leverer skurlast, konstruksjonsvirke, interiørprodukter, limtre, byggmoduler og kontorløsninger. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine.


Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Ask Råstofftilgangen på ask er veldig variabel så her har vi dessverre ikke faste priser. Ta gjerne kontakt for tilbud og dagens priser.


XL-BYGG er Skandinavias største byggevare­kjede med 3butikker i Norge, Sverige og Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg