onsdag 21. mars 2018

Housegard brannstige

Clas Ohlson elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt tryggere. En brannstige hjelper deg ut når vinduet er din eneste utvei. Enkel og billig livforsikring.


Robust design med sklisikre trinn. Ingen montering er nødvendig, henges over vinduskarmen ved evakuering.

Lett å oppbevare, tas frem. Housegard brannstige er enkel å oppbevare og bruke. Når vinduet er din eneste utvei. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Vår nye brannstige EL45S er enkel og lagre og enkel å bruke. Kompakt og portabel brannstige som enkelt kan flyttes til alternativ. Riktig slokkeutstyr øker sjansen for å få rask kontroll over en brann.

Brannstige for boliger med to etasjer. Norges raskeste nettbutikk! Bruksområdet: Hus (to etasjer) Leilighet. Utfellbar brannstige på 2M. Trommelen er pulverlakkert.


Ved en brann tar man med seg slangen. En utfellbar brannstige gjør det enkelt å evakuere en bolig i brann. Vi har flere typer brannstiger til både bolig og borettslag.


Våre brannstiger er godkjente. Da er brannstigen uombørlig om det begynner og brenne. Lag en ekstra rømningsvei og øk tryggheten for deg og din familie.


First Alert EL52W er en redningsstige som er enkel i bruk og den trenger ikke montering - den henges enkelt og greit over vinduskarmen. Når den ikke er i bruk kan. Her om dagen fikk jeg en reklamebrosjyre fra Byggmakker, med bla tilbud på brannstige av den typen man henger over vinduskarmen.


Dette er et produkt jeg har hatt.

En utvendig fastmontert og utfellbar brannstige er garantert den enkleste og tryggeste løsningen du kan montere for alltid å føle deg trygg om en brann skulle. Vi er tilgjengelig på telfonen for spørsmål og bestillinger. Bøylestigen En elegant utfellbar brannstige med ryggvern Informasjon om bøylestigen En unik stige som kan brukes på alle bygninger. Utstyrt med kraftige kroker som ved bruk henges.


Eurostigen brannstiger er en solid og utfellbar brannstige og fungerer som rømningsvei hvis det oppstår brann. Sørlandsstigen er en norskutviklet og Sintef sertifisert brannstige. Passer til alle typer boliger og næringsbygg.


Stigen har fått et tiltalende design, samtidig som brannstigens livreddende funksjoner. HOUSEGARD BRANDSTEGE METER. Ei Electronics 650iW optisk - års. LOGG INN FOR KUNDEKLUBBPRIS.


Sørger for en rask og trygg evakuering. Oppbevares i skap eller under sengen. Crossroads Loyalty Solutions AS. Proff brannstige Testet og godkjent etter svensk standard.


Fremtrer som en list på veggen. Løses enkelt ut til en stige ved å trekke ut en splint. Du slipper også å montere brannstigen fast på veggen. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Frykter brann fra naboene Brannfarlige varmtvannstanker må sjekkes Første utfellbare brannstige med ryggvern Ulovlig. Søk etter brannstige på Kelkoo. Sammenlign tilbud på brannstige fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kjøp Alarm og sikkerhet kjøp brannstige på Kelkoo.


Du kommer raskt, enkelt og sikkert ut ved brann. Legg til i min ønskeliste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg