tirsdag 20. mars 2018

Plexiglass dørskilt

Design ditt eget skilt online! Enkelt, lave priser, rask levering. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Høy kvalitet til fornuftig pris. Rask levering, rimelig pris.


Dørskiltmaler for pleksiglass- dørskilt.

Velg malen som passer med ønsket størrelse og utforming og tilpass etter eget ønske. Vi produserer eksklusive dørskilt i pleksiglass i mange varianter. Kr Sone 1: 6-hverdager Sone 2: 7-hverdager Sone 3: 8-hverdager Veggoppheng inkl. Skiltene leveres med års garanti og er svært enkle å montere.


Dette dørskiltet er 15xcm. Vi tilbyr dørskilt i flere forskjellige varianter. De er moderne og elegante, og de passer like godt.


Du kan sette på bilder, tekst og figurer og få ditt helt egne skilt til døra.

Perfekt for skilting av kontorlokaler. Kortshop produserer trykksaker til bryllup, barnedåp, fest, konfirmasjon og jul. Produkter som invitasjon, takkekort, bordkort, festprogram, dørskilt , julekort.


Plexon tilbyr innovative løsninger basert på bearbeidet plexiglass (akryl) og LED-lys teknologi. Polerte og avrundete hjørner. Hos oss finner du alt fra klassiske dørskilt til stilrene markeringsskilt i messing, i flere ulike utførelser. Tekst og bilde trykkes digitalt på skiltflaten. Vi lager dørskilt i mange ulike materialer, så uansett hva du er på jakt etter har vi et dørskilt som passer til ditt behov.


Her kan dere legge inn navn, motiv,flere valg muligheter kommer. Et dørskilt fungerer som en første innbydende hilsen til besøkende, uansett om det er til et privat hjem, en butikk eller en bedrift. Moderne og billige dørskilt med og uten bilde. Flotte dørskilt produsert i akryl, stål og aluminium og har års garanti.


Disse dørskiltene er svært populære på grunn av sitt moderne utseende. Stilrene og elegante dørskilt. Bakplate og akrylplate festes sammen med avstandsstykker i stål eller aluminium. Våre dørskilt gir et godt førsteinntrykk av ditt hjem.


Børstet stål skilt med plexiglass front og avstandsstykker Pris 59- inkl frakt og MVA. Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok.

Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Baksiden er hvit, teksten graveres speilvendt fra baksid. Vi har også et stort utvalg av fotogaver. Lag et personlig dørskilt med tekst, bilder, illustrasjoner eller tegninger. Meget pene dørskilt i akryl uten bakplate, med bakplate i børstet stål eller eloksert aluminium.


Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Trykk på malen som passer best for deg. Tekst, farge, layout, størrelse osv. Fri frakt når du bestiller fra oss.


Flott dørskilt med tekst etter ditt ønske. Skiltet er laget i plexiglass , og er i størrelse 18xcm. Finn de beste prisene på nettet. Alugraf er en flott aluminiumsskinne med mulighet for utskiftbart innstikk.


Sporet til innstikket er 19mm. Her finner du vårt utvalg av graverte skilt til bruk som dørskilt ,postkasseskilt etc. Velkommen til min lille butikk med skilt for hus og hytte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg