tirsdag 13. mars 2018

Skruer til betong

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Det finnes flere muligheter når du skal feste i betong , og i denne videoen viser vår ekspert hvilke metoder du kan bruke.

Les også om du ulike alternativene. Nederst en pluggspiker for mur, med enkle plastplugger like over. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer, terrasseskruer med mer. Kjøp på nett eller i butikk.


Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Hvordan ville veggene se ut hvis det ikke fantes skruer ? Betongskrue finnes i to ulike lengder: og mm.

Her lærer du hva som skal til for å montere lamper, reoler og annet enkelt og uten anstrengelse og slik at. ESSVE har over 9produkter i kategorien skruer. Treskruer, lettebetongskruer. Bore en 2mm hull i list til betong hvor skruer skal stå. Fest gjerne en tape bit på betong.


Bor så i betongen med mm bor i betong ? Skiver, shims og sikringsringer. Skruer med innvendig sekskant. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Utvendig treskrue med senkhode, C4. Spiker og skruer Hjem Bygg og maling Spiker og skruer Innendørsskruer Maskinskruer og bolter Bolter 25-pk. Spikerpluggen anbefales når du vil montere i massive materialer som betong , lettbetong, tegl eller hullstein. Med spikerpluggen fester du enkelt regler, sokler, skap. Gjengeformende skruer overflatebehandlet med Durocoat for montering av tre og metalldetaljer til betong Generelt: Optimal monteringshastighet 7rpm.


Her finner du plugger og bolter til bruk i betong , lettbetong, Leca.

Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om. Heisann Har en bjelke med dimmensjon på x 148. Denne skal skrues fast i betong veggen. Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy.


Vår unike Teleskopstolpe monteres på betong uten bruk av verktøy eller boring, og settes opp ganger raskere enn vanlige stolper. Kapasiteter i betong med nylonplugg. REDAir FLEX skruer benyttes til festing av LVL-lekt til bakveggen gjennom isolasjonen.


Rask levering og super service! Assorterte skruer og plugger til bruk på vegger av tre, gips, betong og murstein. Inneholder (mål: diameter x lengde): rundhodede skruer 5xmm, 5x50. Samtidig bør du undersøke hvilke skruer og eventuelle plugger du bør bruke for å feste riktig. Fester du i tre, gips eller betong ? Få svar på spørgsmål om betonbolte og skruer.


Er du det mindste i tvivl om, hvilken type betonskrue eller betonbolt, du skal vælge? Et alternativ for enkel innfesting av for eksempel trevirke, der det ikke stilles høye krav til uttrekkskapasitet. Det benyttes mm bor i tegl og mm bor i betong.


Markedets beste og mest effektive innfestingsystemer i tre stål, betong og GIPS. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden. Ved uoverensstemmelser er det pris iht.


Kontakt kundeservice på tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg