torsdag 15. mars 2018

Mit i treverk

Search the best information on DirectHit. Treverk som er sterkt angrepet byttes selvsagt, problemet er selvsagt att det er vanskelig å se inni stokkene. Det er tre verk der jeg kan fks se motthull. Stripet borebille (Anobium punctatum) har lokale navn som mit , mott og mår.


De sirkelrunde, 1-mm store hullene som ofte sees i møbler og treverk , er nok bedre. Denne familien omfatter også underfamilien tyvbiller.

Tremark er en fellesbetegnelse på insektlarver som angriper treverk. Selve insektene kalles for treborende insekter eller treskadeinsekter og omfatter en rekke. Her kan du se hva du skal være oppmerksom på, og hvordan du bekjemper de små skadedyrene. Borebiller kan fullstendig ødelegge trekonstruksjonen i et hus. Grunnen til at det bor mark og biller i bordet er at det har vært lagret fuktig.


I tørt treverk vil nemlig slike dyr ikke overleve. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Forbrystets ryggside har en V-formet opphøyning og dekkvingene har langsløpende rader med punkter.

Bruk trykkimpregnert treverk. Billene vil ikke angripe trevirke som er behandlet på denne måten. De aller fleste har sikkert opplevd hull i gammelt treverk. Du har kanskje sett det i kjelleren, på loftet eller i gamle møbler og gulv. Mit er et navn på biller av familien borebiller (Anobiidae) som gjør skade på treverk.


Dette navnet brukes særlig på Vestlandet, noen steder kaller man dem også. Anobium punctatum), i daglegtalen mit eller mott er den vanlegaste og viktigaste skadegjeraren på bygningstømmer og møblar i Noreg. Kan gi en allergisk reaksjon.


Ved maling av innvendig treverk og panel,. VANNBASERT - LUKTFRI Effecta Universal insektmiddel. Den tilhører familien borebiller,. Glosbe, online ordbok, gratis.


Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Små til store møll (vingespenn – 1mm, de fleste under mm), ofte bleke eller grålige på farge, men noen mer fargerike. Denne billen, som går under de lokale navnene mit , mitt og mår, kan gjøre stor skade på treverk. Denne soppen kan i løpet av kort tid gjøre stor skade på treverk , som langsomt spises opp av soppen, for til slutt å smuldre helt opp og miste all bæreevne.


This Pin was discovered by Meketa Swords.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Larvestadiet varer i 3-år. De angriper de fleste typer treverk , både gammelt og nytt. I tillegg kan de angripe møbler, bøker, papir og tapet. Altmuligsalven er en nytt produkt i sommer.


Vanlig å se 1-med mer store hull etter billene i møbler og treverk. Kennen Sie die Kollektion? TreverkMarazzi - Das Feinsteinzeug Treverk in Holzoptik überzeugt mit wertiger Optik und ausgezeichneten Leistungsmerkmalen. Angrepet treverk bør behandles eller skiftes. Voksne biller kan klekke etter endt.


Se vedlagt bilder, Fant denne på kaldloftet på et eldre hus. Med mitt utrente øye kan det se ut som mit eller borrebille av noe slag. Enda godt det ikke var husstøv, utbrøt min mor da det ble klart at hennes håpefulle altså ikke var allergisk mot husstøvmid men bare overfor. Den er et stort problem når den angriper treverk. Tremark, mit , mott og mår – kjært barn har mange navn.


Stokkmaur, som gnager i treverk og ødelegger vegger og konstruksjonen. Pælekrepsen fester seg ikke så lett til overflater som pælemarken. Bei Casaalle Marazzi Treverk Fliesen in Holzoptik aus Feinsteinzeug Art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg