tirsdag 27. mars 2018

Herdet laminert glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Finn de beste prisene på nettet. Med herdet glass kan du trygt skape interiør og eksteriør med fri gjennomsikt og slippe inn rikelig med dagslys samtidig som sikkerheten ivaretas.


Tilskåret herdet laminert glass til boliger, skoler, kontor. Kan fås i det fleste størrelser, og brukes både som interiør og eksteriør. Bøyd glass kan brukes som fasadeglass, glassrekkverk, inngangsparti, dusjglass og mye mer!

Se vårt utvalg av herdet buet laminert glass og bli inspirert. Sikkerhetsglass er ikke bare. Icopal klart, herdet og laminert sikkerhetsglass leveres i tykkelse mm. Dette sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset eller at glasset kan falle ned ved.


I tillegg pulveriseres det til ufarlige glasskår ved brudd. Vi bruker herdet og laminert glass i vårt stolpefrie rekkverk. Dette betyr at glasskivene har gjennomgått en herding før de lamineres sammen. Vi er for tiden i gang med å oppdatere siden med innhold om laminert glass.


Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss, hvis du har spørsmål om.

GBS Produkter har et komplett leveringsprogram av glassprodukter i ulike varianter for inne og ute bruk. Det kan velges mellom laminert eller herdet glass. I motsetning til laminert glass , går herdet glass i tusenvis av knas når det først gir etter, noe som forhindrer alvorlige kuttskader. De forbedrede egenskapene oppnås ved at.


Standard høyde for overskap kjøkken: 54cm. Handle smart - Spar penger. Laminert glass :-eller flere glasslag som er satt sammen med en sikkerhetsfolie mellom glassene.


Kan også bestilles med helt glass , og laminert i forskjellige tykkelser. Det fins mange forskjellige grunner til å velge våre glassrekkverk. Våre glassrekkverk leveres med herdet , laminert sikkerhetsglass.


Plastfilmen imellom glassene. Et herdet glass som knuses oppløses i tusenvis av små,. Velkommen til å kjøpe laminert glass til konkurransedyktig pris her hos oss. Vi utfører alt i tradisjonelt glassmesterarbei med hovedtyngde på interiør som baderom, speil. Som hovedregel benyttes herdet glass , laminert glass eller en kombinasjon av disse i rekkverk.


De to meste brukte og kjente sikkerhets glassene er herdet glass og laminert glass. Når det gjelder tykkelse finnes det egne beregninsprogrammer for å finne den riktige,. Verken herdet eller laminert glass er enkelt å slå i stykker.

Dersom du trenger laminert glass (fallhøyde over 5m) så har vi det i samme størrelser. Herdet, laminert glass gir et rent, lyst og koselig følelse, trygt og sterkt materiale matcher alle norske krav. Vi er importør av speil, speil med sikkerhetsfolie, mm glass til bilder andre typer float glass. Vi leverer og herdet og laminert glass etter mål.


Glasset leveres alltid med. Man kan velge mellom termisk herdet glass , SGG SECURIT, som er sterkt, men granulerer, og laminert glass , SGG STADIP, som ikke er like sterkt,. Tror ikke dette skal koste så veldig mye mere enn vanlig glass. NG-11G er en rekkverksmodell med sotete paneler i 2-lags mm herdet og laminert glass. Et lekkert gjerde med et eksklusivt uttrykk.


Utformingen gir begrenset innsyn. Motiv printet på baksiden av glasset. Blir ofte feilaktig kalt for skuddsikkert glass. Navneplate i rustfritt stål eller laminert herdet glass.


I ettertid ble det montert 1mm herdet, laminert glass. Vi har eget verksted i Oslo som gjør at vi. Her har vi levert et rekkverk i herdet laminert glass levert fra Pilkington (4) og syrefast 3klemfester.


Herdet laminert glass , glass til å gå på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg