fredag 10. august 2018

Foldedør aluminium

Kontakt våre eksperter for mer info! Dette gir deg stor kreativ. Her er bilder av foldedører som er produsert i aluminium ute og inne. Dørtype Døren består av vis antall folder som ”pakkes” i sammen når døren åpnes.


Foldedør med hjørneløsning uten stolpe.

Det medfører at neste hele døren kan åpnes. Vi produsere alt på spesialmål etter dine ønsker - Separat med. En foldedør gir størst mulig åpning mellom inne- og utearealet. De høyisolerte dørprofilene er av aluminium og derfor er vedlikeholdet svært enkelt. Ved å velge Strømmens aluminiumskledde foldedør vil du skape en sømløs overgang mellom det innvendige og utvendige rom.


Innadslående foldedør muliggjør en større åpning, og har økt lufte- og ventilasjonsmuligheter. Glasslistene leveres som standard i aluminium ,. Toppkvalitets aluminium og PVC dører og vinduer til boliger og fritidsboliger.

Vi jobber tett med noen av de fremste arkitektkontorer i Norge. HI er det mulig å ha store dimensjoner og glassflater. Det moderne foldesystemet, WICSLIDE 65FS, oppbygd avisolerande aluminium , åpner for tallrike muligheter for individuell utforming. De isolerte profilene og terskler. Schüco foldedør med hjørneløsning En isolert og innbruddssikker foldedør i aluminium.


HI isolerer godt og sørger for et. Nye løsninger for ditt hjem. Har du en stor åpning mellom stuen og entreen, eller kjøkkenet og spisestuen, som du iblant ønsket ikke. Alle produkter i 74-systemet utgår 30. Den høyisolerte foldedøren ASS FD.


Vi utfører pulverlakkering på alle. Toppskinne i aluminium og foringer tilpasset dørens overflate leveres med alle foldedørmodellene. Saxi er vår mest populære foldedør. Når du bestiller en foldedør må du vite hvilken ordning du trenger.


Dine fordeler: Våre PVC vinduer laget av tyske produsenten ALUPLAST. Profiler kan velge mellom 70mm og 80mm. Farger fra NCS-skalaen er også mulig som.

Vi har høyt fokus på kvalitet for alle vinduer og dører laget av tre, PVC og aluminium Tre: Produktene er laget av fingerskjøtet furu, det vil si mange små biter. Mange års erfaring med glass og aluminium. Terskel, skinner og gangjern i ren aluminium. Aluminiums_ foldedør - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Vi skreddersyr din foldedør for en perfekt passform til huset ditt, i alle farger,. Tre, aluminium eller plast? Velger du foldedør i PVC, så kan du glemme vedlikehold av foldeedør for alltid!


Alle foldedøre, terrassedøre og vinduer skal vedligeholdes. Det omfatter rengøring, smøring samt kontrol af tætningslister og glasbånd. Schüco folde- og skyvedører i aluminium Grønn teknologi for den blå planeten Ren energi fra sol og vinduer Schüco Schüco folde- og skyvedører i aluminium.


HI som er en videreudvikling af ASS FD ASS FD. Kort og godt vil vi kunne hjælpe dig til at få funder den helt rigtige type af foldedør til lige netop dit behov – og til den helt rigtige pris. Mulighederne med en alu skydedør eller foldedør er mange,.


Din lokale glarmester og national totalentreprenør af løsninger i glas og aluminium. Vår isolerte foldedør ST (SUPERTHERM 80) er produsert i holdbar og vedlikeholdsfri aluminium. Den holder uværet ute og kan lett åpnes om du vil slippe inn sol. Søk etter foldedør på Kelkoo. Sammenlign tilbud på foldedør fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Du kan tilpasse din foldedør ved å velge antall paneler og åpningskombinasjon,. Vi har lang erfaring og vet hva som er viktig når du velger hvilken foldedør som passer til ditt prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg