tirsdag 28. august 2018

Kanalplast plater

Kanalplast plater

Vi feirer med store rabatter, gratis frakt, kort leveringsti og Norges største utvalg av lagerførte kvalitets. Crossmark leverer utendørsprodukter i storformat, og i alle størrelser. Lyse Rom leverer isolerte takplater( kanalplast )av meget bestandig polykarbonat.


Komplett pakke med kanalplater og innfesting. Denne tykkelsen er bestselger for hagestuene våre. Slipp lyset inn med et kanalplast tak! Et varmeisolerende tak for uterom, vinterhager, altaner, terrasser og drivhus. Isolasjonsplasten er bygget opp av kanaler som gir god isolasjonseffekt.


Neste plate klikkes ned i et dertil egnet spor i neste platen. På denne måten får du et pent tak - helt uten synlige beslag eller skruer. Kanalplast Plater i 2mm tykkelse.


Kanalplast plater

Leveres i rondel eller i 4kant i forskj str. Hei, Du får kjøpt små plater på hagesentre, men hos Pilkington (nettsidene deres ser ut til å være nede for øyeblikket.) får du kjøpt store plater som du. Takplatene isolerer godt nok til at man ikke får.


Samtlige opalhvite plater er lagd med en ekstra diffuserende farge som gir et mer behagelig. Se demonstrasjons-video hvordan du enkelt monterer kanalplast takplater. JumboLite terrassetak gjør det lyst, litt lunt, tørt og innrammet, men allikevel åpent, mulighetene er mange. Terrassetakplate med UV-filter og års garanti. Slagtålig opalvit trapetsplatta som ger behagligt ljusgenomsläpp.


Alle Plastbutikkens kanalplater er tysk toppkvalitet fra Quinn Plastic, og er produsert av uv-stabilisert polykarbonat. I kombinasjon med UV-beskyttelse på både plater og profiler, får man et kanalplast tak som holder seg optimalt i mange år. Plastkompaniet tilbyr et nøye utvalgt sortiment av plasthalvfabrikata og plast produkter fra verdens ledende leverandører. Prisliste polykarbonat kanalplast. Farger: Opal hvit, klar og sotet.


For andre plater , send forespørsel. Til hvilket bruksområde er det du tenker? Finnes mange ulike typer og isoleringsgrader på slike plater. TwinLite, holder varmen inne og nedbøren ute. Taket gir også en behagelig.


Fabrikken produserer tynne plater - 5mm på rull og plater med tykkelse opp til 100mm. Plexiglas Soundstop brukes som støydempende transparente plater i støyskjermer. Produktet har ekstremt gode optiske egenskaper,. Fra våre samarbeidspartnere kan vi levere dekorplater (mønstrede, pregede og fargede plater ), perforerte og korrugerte plater , samt plasma-,. Noen som har ideer om hvor en skaffer dette ? Vi produserer og leverer plastplater tilpasset gårdsbruk.


Vi har et stort utvalg og har alltid plastplater på lager. Hvis du i tillegg monterer glassfelt i noen av veggene skaper du en flott. Så for overvintring og tidlig start er det kjempestor forskjell på å velge mm kanalplast eller to.


Miljøvennlige plater fra VINK! Lei av kald drikke på farten? Vi hjelper deg med å holde drikken varm mens du koser deg på fjellet eller mens du løper fra A til Å. Hos oss finner du termokopper. Coverguard kanalplast Flammehemmende kanalplast.


Beskytter vegger og tak mot støt effektivt og langt bedre enn vekt og pris skulle tilsi på grunn av sin stive celle. Show the way skilt serien er praktiske visnings skilt, som leveres med stativ og kanalplast plater. Passer utmerket til hyttesalg, tomtesalg, vise vei til eiendoms osv. Polycarbonat kanalplast plate.


Lagerutsalget Øst - Dører, vinduer og gulv samt 1 vedlikeholdsfrie terassegulv og utvendig panel! Vi leverer over hele landet. Sprosser for skjøting av plater som som gavl. KUN OSB- PLATER : Såkalte OSB- plater ,. På den ene langveggen mot inngangsdøren er det brukt kanalplast , som vanligvis er å finne i drivhus. Drivhus Lufteluke Skyvedør Kraftig hjørnekonstruksjon Et flott drivhus som fort kan dekorere din hage.


Rammen er laget av 1 værbetandig aluminium. Tre enkle skritt til en ferdig hagestue!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg