torsdag 23. august 2018

Epoxy garasje

Vi bygger din garasje - akkurat slik du ønsker den. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Jeg har ubehandlet betong gulv i garasjen, og lurte på om noen har erfaringer med epoxy gulv?

Når du skal velge gulv til garasjen trenger du noe som tåler temperatursvingningene i det norske klimaet og den røffe bruken som følger av at. Svar til dette med ujevnheter. Epoxy er et selvutjevnende sømløst belegg, og det bygger ikke mye.


Så det vil forme seg etter underlaget. Prosjekt: Gyda offshore Nyhet. Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den fungerte supert.


Spørsmål til de som vet, det står max strøk på spannet, vil det da si maks 2. Det ligger helt sikkert info om dette tem her fra før men fant ikke i farten.

Vi har en dobbel garasje hjemme men de er adskilt. Den ene delen er bredere enn den. Her finner du billedgalleri av et utvalg jobber vi har utført Alt i fra privat til næring.


Jobber som utesteder, bakeri, store eiendoms lokaler til garasje. Tradisjonelt har støpeasfalt vært den foretrukne overflatebehandlingen i norske parkeringshus og garasjeanlegg. De siste ti årene har derimot polyuretanbaserte. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Vi legger Epoxy til Bolig og her har vi erfaring med alle typer rom , ba kjøkken, stue, vaskerom, soverom mm. For vanlige rom legger vi 3-mm. Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje , fjøs, verksted og lager. Tynner GTA2til Epoxy Fortynning til epoxymaling.


Herdeplastbelegg leveres i et stort antall typer og varianter. De mest kjente beleggstypene bygges opp av plastene epoxy , polyuretan og acyrl,. Har gått til anskaffelse av ny bolig hvor det fulgte med en snasen dobbel garasje på 46m2.


På gulv er det bare råbetong, og dette må rettes opp i. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting.

Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping. FAKTA: Er EPOXY -maling farlig? Er dyr maling virkelig verdt pengene? Må jeg bruke grunning når jeg maler?


Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av siloxanforsterket akrylemulsjon for betongulv. Maling til industrigulv og garasje. Vi har lagt Epoxy Gulv på bad i år og kan anbefale dette på det sterkeste. Mange forsjellige design, tett og ikke minst lett renhold uten fuger. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!


Har akkurat fått ny garasje hvor gulvet ble støpt for ca mnd siden. Kan jeg bare syrevaske og legge epoxy på eller bør jeg vente til våren? Dermed holder et 5L-spann til ca.


Husk å bestille tynner, ca. Epoxybelegg på gulv gir et blankt, lettstelt og bestandig gulv. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Er du på jakt etter et alternativ til vanlig betongstøp til din garasje ,. Jeg bygde garasje for to år siden og valgte Epoxy. Foreløpig holder dette bra. Det er kun hvis jeg mister ambolten i gulvet det blir skader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg