torsdag 16. august 2018

Varmebehandlet kledning

En kledning i varmebehandlet tre, også kalt termotre, trenger ikke vedlikehol kun vasking og spyling. Velger du varmebehandlet kledning til boligen din, slipper du samtidig unna jobben med skraping og maling,. Stangeskovene kan levere varmebehandlet kledning. Over ser du noen bilder av varmebehandlet kledning. Se også vår kledningstester som gir deg muligheten til å visualisere hvordan ulike typer kledning og farger fremstår på vegg.


Kan man bruke varmebehandlet til hva som helst? Varmebehandlet tre kan snart bli det nye, eksotiske innslaget i boligen din. Setter vi dette opp i mot ”vanlig grunnet” kledning , som flest bygg kles me.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Svanemerket treverk med lang holdbarhet. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av utvending kledning som beskytter huset i årevis. Kjøp på nett eller i butikk.


Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Dette er furu, gran og ask som er varmebehandlet. Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Få også med at selv om kledning kalles vedlikeholdsfri, så er den altså vedlikeholdsvennlig.


Heltre overflatebehandlinger: Beis, lakk og olje. AkzoNobel og Jotun - våre beskyttende s. Har ingen personlig erfaring med dette, men vet at dette er varmebehandlet kledning. Hensikten med å steke kledningen er å oppnå et materiale som trekker til seg. Dette produktet har en lang naturlig levetid og en helt unik. For mer informasjon om treslag og holdbarhet, henvises det til FOKUS på tre nr.


Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca. Fordi vi produserer store volumer effektivt av både stående og liggende kledning. TERRASSEBORD FURU VARMEBEHANDLET GLATT 26X1Meld deg på vårt Nyhetsbrev. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus Furu x 1varmbehandlet glatt fra Moelven. Andre typer varmebehandlet tømmer blir kun utsatt for høye temperaturer.


Termofuru kalles også gjerne varmebehandlet furu. Kebony wood products are suitable for a multitude of applications and designs encompassing both outdoor and indoor applications. Kontinuerlig produktutvikling gjør at utvalget av typer kledning stadig blir større. Termogran fra Moelven er varmebehandlet slik at treets råte- og.


Lei av å skrape og male huset med få års mellomrom? Mulighetene er mange når det gjelder innvendig kledning til vegger og tak. Ubehandlet kledning , som gråner naturlig à la gammel seterbu, er i vinden – og tåler været.


Et annet godt alternativ er termotreprodukter. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål relatert til å velge kledning eller det å få kledningsbordene montert. Til utvendig kledning er det gran som er det mest brukte treslaget i Norge.


Hei, jeg skal kjøpe verandadekke til nyhuset. Begge deler i 120mm bredde. Produktet er vakkert rødbrunt og den fløyelsmyke overflaten føles varm og god.


Til montering av termo ask kan vi nå tilby Techniclic, et nytt system som garanterer rask,. Her får du en guide som forteller deg hva slags kledning du burde ha på huset ditt. Blant annet kebonisert tre og varmebehandlet tre. Innvendig panel, utvendig kledning og kryssfinér Acoustic Art Spilemoduler i oljet varmebehandlet ask.


Varmebehandlet kledning

WOODIFY AS Innhold Side 4. Enkeltfals er en liggende kledning med en høvlet fals og monteres skrått mot lektelag. Woodify AS Om Woodify AS Side 5. Lages med eller uten staff. Saget eller høvlet framside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg