torsdag 9. august 2018

Stige aluminium

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Stiger, Stillas og lifter. Vi har levert stiger og stillas til Vestlendinger.


MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer.

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Skal du kjøpe stige i dag er det bare ett materiale det dreier seg om - aluminium. Gamle trestiger og tunge stiger av stålrør har ikke noe å stille opp. Noen av våre aluminiumstiger kan, sammen med riktig monteringspakke, bli permanent festet på vegg og tak.


Aluminiumstigen er CE merket i henhold til kategori C1. Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. Klikk deg inn på hver enkelt stige for å se. Ekstra bred enkeltstige - Egnet til bruk på tak og vegg. Trinn med toveis sklisikring.


Ein todelt stige blir jo enklare og sikkert både lettare og litt billegare og du kan. Fleksibel og stabil stige ! Kan brukes rett eller vinklet, slik at du kan bygge og male i alle høyder. Når opp til m plassert i vinkel. Får du ikke bestilt dette produktet?


For Ducato med lang akselavstand.

Climber 2-delt skyvestige er en robust stige satt sammen av to like lange deler som også kan brukes hver for seg. Multikombistiger kan brukes som enkeltstiger og wienerstiger. Veggholder til stige aluminium - Krause.


Du bør velge stige alt etter hvor du skal bruke den og hvilke oppgaver du skal utføre. Vårt mål er å alltid kunne tilby dere som profesjonelle den passende løsningen for ethvert krav. Espenes AS tilbyr solskjerming stiger,transportkasser,aluminiumskasser,pelicase,peli,spesialkasser,markisestillas, gardintrapper, transportkasser m. Du bestemmer - arbeidsplattform, vinklet- eller rett stige.


Foldes enkelt sammen for praktisk oppbevaring. Enkel stige med buet overflate i trinnene - meter. Arbeidsplattform, 2-trinn Nor-step. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.


Dine data er trygge hos oss. Data blir brukt for å sikre deg best og korrekt veiledning. World leading access solutions. Alulock enkeltstige med 30xmm. Produsert med utvendig stigebredde: cm.


Utstyrt med sklisikker stigesko. Ved montering av takbøyle. Papernet luksus tørkepapir Z-falset Høy komfort tørkepapir produsert i 1 nyfiber og med Dry-Tech TAD teknologi. Zarges Superkombi (Z 500) i aluminium er den perfekte stige til proffer med varierte behov og begrenset plass til oppbevaring. Mange montører og håndverkere kommer.


Zarges Eurobox er beregnet for deg som vil ha en solid innpakning til en gunstig pris. Den er noe enklere, lettere og rimeligere enn K-470-serien, men gir en. Hvitlakkert stige i aluminium til barnevogn.


En stige kan være en super løsnng til institusjonsbruk, men selvfølgelig også til privat bruk. Våre fokus områder er å ha høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg