mandag 20. august 2018

Foldedører i glass

Finn foldedører i glass nå på Kensaq. Foldedører ute smelter inne- og uteområdene sammen. Våre foldedører er basert på en stabil konstruksjon med mulighet for flere forskjellige funksjons-tillegg.


Foldedører i glass

Vi produserer foldedører med bredde opptil meter. Langvarighet, slitestyrke, værbestandighet og god termisk isolasjon. Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming, samt glass og aluminium til både privat og næring. Herunder dører, foldedører , skyvedører, vinduer, fasader og.


Praktisk, stilrent og økonomisk. Alle Strømmens foldedører har en rekke valgmuligheter, blant annet kan du velge mellom ulike typer glass , sprosser, håndtak og innbruddsikring. Slipp lyset og naturen inn! Med foldedører kan man nyte utsikten gjennom store glassflater og slippe inn maksimalt med lys året rundt. Kjøp god foldedør til din terrasse.


Foldedører i glass

Hyggelige priser, og vedlikeholdsfritt. I PVC, tolags og trelags glass. Gode termiske isolerte foldedører garanterer meget god motstandsdyktighet mot dårlige værforhold samtidig med gode isolasjons.


Glass belagt med en tynn,. Skyvedører - Upp till rabatt! Over år med fornøyde kunder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Enten du ser etter foldedører til å sette inn i fasaden eller som endel av en fullisolert vinterhage, lar glass inne- og uteområder smelte.


Foldedører i glass

Med ekstrem god varmeisolering som passer vårt nordiske klima. Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue. Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha. Våre skyve­ og foldedører i aluminium kan. Disse dørsystemene er FG-godkjente: Schüco ASS FD.


Gjennom vårt gode samarbeide med en rekke av de beste produsenter i Europa, kan vi tilby stort sett alt innen foldedører og skyvedører, både inne og ute. Til deg som ønsker å bygge deg din egen uteplass med glass til alle kanter, har vi skyvedør for alle årstider, som holder høy kvalitet og er enkle å montere. Vet det er en leverandør til som vi forhandler selv, som ikke var så ille på pris, men husker. Alle foldedører blir laget på mål.


Dørene kan leveres med to eller trelags glass og med lukke og låsesystemer som er vanlige på dører i dag. Vi har planer om å bygge inn deler av terrassen med foldedører for å få en slags vinterhage. Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid på våre Lacuna foldedører. Vi tilbyr alt av tilskåret glass , speil, stål og aluminium.


Vi importerer disse dørene direkte ,og solgte forca mill siden vi startet, Dørene er kraftigere og stivere i profilene enn mange av konkurentene,Mange leveranser. Har uhelet vært ute og du har knust eller punktert glass i et vindu eller en dør kan vi bytte kun glasset. Våre vinduer Våre dører Inspirasjon Historie. Leveres kun med 2-lags glass. Vi er en salgs- og produksjonsbedrift med lokaler i Solbergelva, rett utenfor Drammen.


Her produserer vi foldedører og foldevegger, som. En lang rekke kombinasjoner tilgjengelig. Dette er skyve- og foldedører med smekre profiler som tillater store glassflater og. Grønt Fokus, som er en ledende aktør innenfor salg av hagestuer, uterom og drivhus på det norske markedet, presenter nå foldedører i glass fra tyske Solarlux. Når en ønsker en optimal åpningsmulighet mellom boligens inne og utemiljø er foldedøren et spennede valg.


Last ned vår brosjyre her. Sørvindu har levert hele leveransen i slimline aluminiums dører og vinduer og det er flere foldedører i. Et dusjhjørne med praktiske foldedører – som laget for det lille rommet. Høyeste vekt på rammen inkludert glass er på 1kg pr. Bolig Forestill deg at du kan åpne en hel vegg på hu-set ditt!


Du trenger ikke et stort nytt hus, bare en litt annen måte å tenke på. Dessuten kan du få din foldedør i alle farger, alle glass , i alle dimensjoner. Kort sagt, hos Kronfönster er det du som er designer,. Herdet glass er sterkere enn de øvrige glassene og ved knusing splintres det i mange små biter istedet for store skår.


Vi leverer med isolerglass i 2- og 3-lags som standar med mulighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg