fredag 28. desember 2018

Gardintrapp 7 trinn

Kjøp online med års garanti! Kontormøbler til arbeidsplassen. Stort sortiment - Alltid fri frakt! Se utvalget og kjøp på nett! Stødig gardintrapp i aluminium med trinn.


Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn , og har en god plattform å stå på.

Hvis du har, så skal du lese videre her. Vi har nemlig funnet mange gode tilbud på gardintrapper og. Leveringstid til virkedager. Stabil aluminiumsstige med seks trinn. Gardintrapp 7-trinn Nor-step 84- per stk Kjøp.


GARDINTRAPP 7-TRINN ALUMINIUM MED ANTI SKLI BELEGG OG BØTTE. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Proff C-6er en lett og solid serie trappestiger i aluminium som kombinerer tre viktige egenskaper: Lav vekt,.

Kraftig, riflete aluminiums trinn med topp-platå i aluminium. Våre gardintrapper fåes med ulike antall trinn. Sklisikre ikke-ledende plastikk.


Med massive vanger, og mm brede ergo- trinn med vannrett tråkkeflate. De to øverste trinnene er vendt på høykant for. Søk etter gardintrapp trinn på Kelkoo. Sammenlign tilbud på gardintrapp trinn fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Profesjonell trappestige i aluminium med elokserte sidevanger, solid verktøybrett i aluminium og polstrede trinn.


Platform høyde: meter. Utstyrt med sklisikre trinn og støttebue. Arbeids- til plattform nr. Stigen er produsert i aluminium. Rask levering og super service!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Også gardintrappene og trappestigene finnes i ulike størrelser med forskjellig antall trinn. Ekstremt praktisk når du er på farten eller bare vil kunne oppbevare stigen på en smart måte!


Praktisk stige med sklisikre trinn.

Sammenfoldlbar - tar liten plass ved oppbevaring. Climber gardintrapp er en enkel og prisgunstig trappestige til hobby og fritid. Stk : Kjøp: Avrundet til hel forpakning. Hos oss finner du trappestiger i aluminium av høyeste kvalitet. Vi har små stiger med trinn og store yrkestrappestiger og monteringsstiger med trinn.


Passer godt for fritidsbruk. Wibe Ladders Vikingstep 3- trinn er en liten og lett gardintrapp i aluminium som blir veldig liten sammenslått. Høyde: m, bredde: cm.


Europris har et stort utvalg innen gardintrapp , stiger, og kombistiger, i tillegg til et stort sortiment av verktøy. Max høyde mellom trinn : cm. Title: Krav til gardintrapp. Leder verken strøm eller kulde og er gnistsikker. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Kraftig trappestige for profesjonell bruk med støtbøyle og verktøyhylle. Gulvbeskyttelse mot glidning. Aluminiumsramme og plattform i rustfritt stål. Anti-skli på trinnene og bena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg