mandag 24. desember 2018

Heltreplater

Limte heltreplater er lamell-limt massivtre av forskjellig utførelse som har en mengde bruksområder. Disse platene er sterke, holdbare, stabile og dekorative. Limte hardtreplater med fingerskjøtte lameller – også kalt benkeplater – er både stabile og dekorative.


Platene vi fører kommer fra vår svært. Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk.

Solide treplater som finnes i en rekke ulike dimensjoner tilpasset alle behov. Med litt fantasi kan du bygge hva som helst, slik som for eksempel skap, hyller. Fritzøe Engros forsyner landets byggevareforhandlere og trebearbeidende industri med et stort utvalg benkeplater. Våre heltreplater er laget av førsteklasses trevirke, i helstav, bambus eller andre tresorter.


Les mer om treutvalg, design og skreddersydde løsninger. Vedlikehold av heltreplater Plater av stavlimt heltre og plater med heltre kantlister. Generelt: Ved mottagelse av heltreplater er det viktig at de straks kontrollerer emballasjen for eventuelle fraktskader og får notert dette på fraktbrevet ved. Heltreplater - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Søkeresultatene fortsetter under annonsen.

Ubehandlet og rette kanter. Se inspirerende bilder av våre heltreplater til kjøkken. Vi kan blant annet lage skreddersydde løsninger med innfreste stålknotter og vannriller. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. FSC produserer ikke varer.


Volum pris er gitt i kollonen. Sett in ønsket verdi i calkulatoren og du vil få oppgitt pris, antall liter og areal. Limtreplater I furu, Eik og Bjørk til trapper, kjøkken og andre innredningsformål.


Alle våre heltreplater er miljømerket, og med et levende materiale får du et bredt spekter av farger og strukturer. De solide platene gir et vakkert utseende, og. Vi leverer alle plater med strøk olje. Stein og heltreplater kan ta noe lengre tid. Det finnes mange fine tresorter som kan brukes til benkeplater.


Førstegangs overflatebehandling av heltreplater gjøres best med olje tilsatt voks. Skjøter i benkeplater bør ikke gjæres,. Dette er massive heltreplater som er godt egent for overmaling, slik at man kan kombinere de gode egenskapene i massivtre med et malt ytre. Bambus benkeplater er et bærekraftig og robust alternativ til heltreplater i eik eller andre tresorter.


Heltre benkeplater er i vinden som aldri før.

Og platene lages både av MDF og sponplater, og nå, som siste tilskudd på stammen også i form av krysslimte heltreplater med freste spor. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Kjøkken og kjøkkeninnredning direkte fra vår produksjon i Søgne. Rimelige kjøkken med høy kvalitet!


Se våre kjøkken og bli inspirert. BEISET: Vannbasert farge som er påført finérte- eller heltreplater for å gi forskjellige fargetoner. Fylling utvendig av vannfaste limte heltreplater uten fingerskjøt eller vannfast MDF.


Stavlimte heltreplater i fo… Les mere. Har du et større anntal med heltreplater så anbefaler vi å velge denne pakkeløsning med hele flasker pleieolje til en ekstra gunstig pris. Dette var mm laminerte heltreplater , som egnet seg godt for prosjekt og som skulle brukes som sidevegger. Du kan velge hvilken platetype du vil,.


Måndalen Gruppen består av et moderne anlegg i Måndalen på 5. Poenget med heltreplater er, foruten at det er just tre, at de kan oljes, beises, lakkes, voxes eller være ubehandlet. De kan slipes og forandres på i ettertid. Dette er et rimeligere alternativ til heltreplater og er mer stabil i konstruksjonen med tanke på. Til kapping av heltreplater tvers over burde man bruke noe annet enn en stikksag. Det er umulig å skjære helt rett.


En skikkelig industrisag er det riktige valget,. Vårt lager omfatter nå også heltreplater i forskjellige treslag og laminatplater med rett og rundt kant. Hos oss er håndverket vår stolthet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg