torsdag 27. desember 2018

Sparkel våtrom

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker.

Vi tilbyr et variert utvalg av sparkel som egner seg både til innen- og utendørs bruk. Ferdigblandet sparkel kan benyttes til våtrom så vel som tørre rom, samt. Spesialsparkel for bruk i våtrom til skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt utjevning av betong og puss.


Jeg ville nok brukt våtromssparkel, selv om det egentlig skulle holde med vanlig sparkel. Prisforskjellen er ikke stor når hele jobben tas i betraktning. LADY Våtrom er den eneste malingen på markedet med våtromsgodkjennelse Strengere krav til vanntetthet og økt fokus på miljø har resultert i et helt nytt system.


Blå rullesparkel av toppkvalitet spesielt for våtrom. Dalapro Roll Hydro er egnet til vegg- og takflater innendørs, både renovering og nybygg. Det fins spesialprodusert sparkel for enhver skade.

Grovt inndelt fins det tre hovedgrupper. Visste du forresten at nordmenn foretrekker. Farget silikonfugemasse til bruk på våtrom , innehold… kr 5-.


I vårt soriment har vi et variert utvalg med sparkel fra Nordsjö,. I våtrom skal det alltid påføres membran oppå sparkelmassen. Hos MAXBO finner du alt du trenger når du skal pusse opp: fug, sparkel , lim og puss. Kjøp på nett eller i butikk.


Aller først er det viktig at du bruker sparkelmasse tilpasset underlaget. Det finnes forskjellige graderinger av hvor grovkornet sparkelmassen er - og. Våtrom på 1-2-Brosjyrer og produktkatalog Videoer Referanser Nasjonalmuseet Dokumentasjon Forhandlere. Produktet brukes ikke alene.


Godkjenninger CE-merking Det er utarbeidet. Sparkelet du finner hos oss kan benyttes ute, inne og på våtrom. Setter du opp en vegg eller trenger du å fylle et hull i boligen? Flytsparkel fra Adda er en fiberbasert hurtigherdende avrettingsmasse spesielt utviklet for våtrom. Brukes på underlag som betong, gips, treverk, sponplater og.


Beskrivelse: Yunik Lettsparkel, Våtrom er en akrylforsterket lett sparkelmasse med fine korn. Anvendelse: Anvendes innendørs i våtrom på. Foruten strie, består det av sparkel , grunning og maling.

Sparkel , fugemasse og lim til faste lave priser. Grunningen fungerer både som smøremembran og lim. Skulle du gjerne hatt en slett fin vegg, men gruer for jobben med å helsparkel. Da kan rulle sparkel være løsningen.


Blå sprøytesparkel av toppkvalitet spesielt for våtrom. Dette er flytende sparkel som tykk maling. Dalapro Airless Hydro er egnet til vegg- og takflater innendørs, både renovering og nybygg. Weber har et komplett sortiment med alt du trenger for å bygge gode og trygge våtrom med høy kvalitet og lang levetid. Aralditt og trelim Billig fra Osmo liberon junkers tyrilin trestjerner Jotun jordan bekcers sika owatrol yunik.


SINTEF Byggforsk sin anbefaling for våtrom kan det benyttes ett lag Fermacell Fibergips 15mm med senteravstand 300mm,. Uansett om du skal pusse opp eller sparkle vegg, trenger du selvfølgelig sparkel. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Lett sparkelmasse som gir en fin overflate. Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg