tirsdag 25. desember 2018

Elektronisk lås dør

Dra på jobb og lås opp via Verisure-app på mobilen. Med en elektronisk lås du låse deg inn med tallkode, brikke eller app. ID Lock er en smart, elektronisk dørlås for ettermontering.


Lås opp med PIN eller RFID-brikke, og bli nøkkelfri! Knytt låsen til smarthuset med Z-Wave.

Ute etter elektronisk dørlås? Du kan sende en ny kode til barna for eksempel dersom de kommer til en låst dør og har glemt koden sin. Det kan hende at borettslaget nekter deg å sette inn elektronisk lås i din dør. Og hva bør du se etter før du investerer mellom 2. Danske Danalock tenger ingen egen lås ,. Vil du gjerne vil slippe inn slekt, venner og håndverkere uten selv å være tilstede?


Føler du noen ganger behov for å. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Yale Easy kodelås for innadsående dør. Den enkleste måten å skaffe seg en elektronisk lås på er kanskje den som kan ettermonteres på den. Elektronisk boliglås fra sogd.


Det er ikke tilgang på strøm i en dør ,. Verisure tilbyr også en løsning for kun fjernstyring av lås. Har du en dør med krav til høy sikkerhet? Velg ett sluttstykke som er sertifisert. En oppkoblet smarthus- lås vil tilføre det smarte hjemmet en helt ny dimensjon.


Dør med husnummer Gilje eXtra innfrir skjerpede energikrav Stille og trygge. Fordelen ved en elektronisk lås er,. Du skal også sikre dig, at den medfølgende låsekasse passer i størrelsen til din dør , og så selvfølgelig,.


Det hendte vi kom og hjem fant syvåringen på trappa uten nøkkel foran en låst dør , sier Knudsen. Låssenteret leverer og monterer for deg, slik at du får en nøkkelfri hverdag! Vi har et stort utvalg av elektronisk kodelås på lager.


Yale Doorman er en FG-godkjent elektronisk lås som er trygg og enkel i bruk. Norges største dør - og vindussenter Vi leverer raskt til hele landet! Du velger selv hvordan du vil låse opp - ved å taste den.

Se film med monteringsanvisning under. Skapet har flere smarte funksjoner, blant annet er det en elektronisk kodelås med selvprogrammering, og dobbelvegget dør. I valget mellom en god lås og en god dør ,. Sist telling viste vel at jeg har fem dører utenfra og inn, og kun en av dem har elektronisk lås. Har man eksisterende kasser fra oss og man ønsker å oppgradere til elektronisk lås , er det enkelt å bestille en ny dør inkludert elektronisk lås.


DANALOCK ELEKTRONISK DØRLÅS MED BLUETOOTH OG Z-WAVE. Vi tilbyr to alternative måter å kommunisere med låsen på. Alle Z-Wave kontrollerte lås kan benytte. Krav til elektronisk låsesystem der det stilles krav om FG-godkjent låsenhet i henhold til. For dør i rømningsvei i B. SALTO Systems, en av de ledende produsentene av elektronisk adgangskontroll,.


SALTOs nordiske XSplattform kombinerer elektroniske komponenter til dør ,. Bli kvitt nøklene lås opp el. Det har i mange år været normalt med elektronisk låse på døre ind til f. Hvordan fungere den elektroniske lås ? Moderne lås for ekstra trygghet og fleksibilitet - velg selv hvordan du vil åpne. Legg fingeren på leseren, slå inn koden din eller lås opp med nøkkel.


SALTO Kortlås er en batteridrevet lås for montering rett på døren uten behov for kabling,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg