onsdag 12. desember 2018

Trappetrinn metall

På sidene her finnes en oversikt over hva vi kan levere av trappetrinn og leidertrinn. Ferdig boret med innfestingshull i sider for montering. Ypperlig for alle typer utvendige trapper, for enkle.


Løse trappetrinn leveres i galvanisert stål, og er perforert med spesialverktøy for å gi en overfl ate med godt feste. I en trapp med trinn fra Pa-So går du like.

Hos MAXBO finner du alt til trapp: loftstrapp, trappetrinn , trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk. Konstruksjonshjelp for trinn og plan. Skreddersydde trappetrinn og plattformer. Flytt deg trygt, uten å skli, selv i kritiske, våte eller glatte forhold.


Vårs sertifiserte plattinger og trappetrinn er. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp.

Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen? Her skal vi omtale tre av de vanligste. Rask levering og super service! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Nordens største utvalg av trapper. Er du på jakt etter en utvendig trapp? Trappeksperten kan levere et bredt utvalg av trapper for utvendig bruk. NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. Fester for gitterrist Vis varianter.


Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. En trapp er en samling trinn som fører opp eller ned i høyde, på steder hvor det er upraktisk med en skråning eller en rampe.


En tre-, og metalltrapp er oftest. Det svenske firmaet Lundbergs selger trappetrinn som du kan kle inn de gamle trinnene med.

Stegene får du i eik eller valnøtt,. Støpte trappetrinn med kvadratisk mønster. Produsert på samme måte som støpte ristene og er tilgjengelige i platestørrelse på 5x m. Det klassiske trappetrollet som går nedover trappen av seg selv. Plasser den ene enden på toppen av trappen, og den andre enden i øverste trappetrinn , så slipper.


Lister i metall er mer enn bare en list. Vi kan tilby deg overgangslist og andre lister av. Trapp kanter, ofte referert til som trappenese, kommer i en rekke ulike stiler.


Disse inkluderer metall ,. Tilpasset for x på høykant. Skrues eller spikres fast i vangene. Trappetrinn med grov gitterrist og antisklistrukter på kanten. Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold.


MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger. Midthaug har sitt hovedkontor og produksjonslokaler på Kleive i Molde Kommune. Bedriften er Norges største produsent av trapper, rekkverk og balkonger.


Vi har et av Norges bredeste utvalg av trapper, fra den mest spektakulære designtrappen til en enkel og rimelig budsjettmodell. Få hjelp til å velge trapp her! Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk.


Siden er utarbeidet av Vindfang AS. Vi produserer alle typer trapper i glass og metall , både for innvendig og utvendig bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg