mandag 17. desember 2018

Arbeidsplattform

Arbeidsplattform

Finn arbeidsplattform hvis du ser nå. Espenes AS kan tilby kvalitets stillaser til alle som har behov for å få tilkomst i høyden. Vi har meget godt utvalg i orginaltilbehør og utbyggings deler. Stige i aluminium og plattform i kryssfinér. Robust og stødig plattform i metall.


Overflate med hull for stødigere grep. Arbeidsplattform kan leveres på bærer basert på våre kunders preferanser. Eksempler på arbeid i høyden kan være arbeid på tak og i stige, arbeid på dekker og i stillas, arbeid i personløfter (lift) og arbeid på spinkle underlag med. Vi har gjort store endringer på ben, plattform,. Våre standard arbeidsplattformer bygges på lastebilchassis.


Disse kan både være usikrede. En stabil men likevel lett arbeidsplattform som er enkel å slå ut og sammen for smidig transport og oppbevaring. Passer godt for deg som utfører tilfeldig. Ixolift justerbare arbeidsplattform er det trygge og smarte alternativet til stiger. De er enkle å bruke, vedlikeholde og manøvrere.


Arbeidsplattform

Stiger skal brukes som atkomst, men kan under visse forutsetninger brukes som arbeidsplattform ved utføring av arbeid i høyden. Stiger kan unntaksvis brukes som arbeidsplattform ved utføring av arbeid i høyden når det på bakgrunn av en risikovurdering ikke vil være. Fleksibel plattform og stige i aluminium med plattform i kryssfiner. Høyde enkeltstige: 280cm, høyde gardintrapp: 132cm, plattform strl.


Vi tilbyr utleie av manuelle og elektriske heiser til byggeplassen. Hos oss kan du leie alt fra gipsplateheiser til materialheiser, personheiser, vareheiser og. SIDROMPA: Bred rompe betyr god plass for utstyr og mannskap på seiesmikkskipet. Den gule døren som tvinger streamere ut til siden og sørger for.


Her er lansert videreutvikling av vår eksisterende portefølje og nye produkter. Du finner vår kurskalender for å holde sikkerhetskurs. Lett og praktisk arbeidsplattform med stor ståflate på 330x4mm. Telesteps arbeidsplattform.


Hjemmel: Fastsatt av Arbeidsdepartementet (nå Arbeids- og sosialdepartementet) 6. Avant og datterselskapet Leguan Lifts har jobbet sammen for å lage en arbeidsplattform som kan monteres direkte på Avant’s hurtigkobling. Dette er Ixolift, en ny mekanisk og justerbar arbeidsplattform for arbeid i opptil fire meter høyt. En kombinasjon av gardintrapp og lift. Kjøp og salg av ny eller brukt lift og arbeidsplattform. Her har du en liste over alle nye eller brukte lift og arbeidsplattform annonser på Anlast.


Oljebehandlet mot råte og sopp. Kjøp online eller ring oss for personlig service! En arbeidsplattform av god kvalitet redder ofte arbeidsdagen. Stigemannen fører et stort utvalg av arbeidsplattformer med justerbare høyder og posisjoner.


Feieplattform gir en god sikring og stødig arbeidsplattform ved feiing av pipen. Benyttes bak piper som er høyere enn 120cm i bakkant eller der feier forlanger. En stabil arbeidsplattform bidrar til å oppnå et ordentlig og holdbart resultat.


Arbeidsplattform

De nye reglene stiller også krav til de som bruker stillas som arbeidsplattform for å utføre arbeid i høyden. Sammenleggbar krakk som egner seg fint til male- og snekkerarbeid. Med ramme og plattform i aluminium og trinn på hver side. Platform størrelse: 60x30cm.


Den er funksjonell, enkel å transportere og lagre samt rask å montere og. Personløftere (lifter) er utformet for å gi en trygg arbeidsplattform for midlertidig arbeid i høyden. BT3er en skybasert arbeidsplattform med verktøy for økonomisk innsikt, god kontroll og utvikling av bedriften.


Arbeidsplattform

Espenes AS tilbyr solskjerming stiger,transportkasser,aluminiumskasser,pelicase,peli,spesialkasser,markisestillas, gardintrapper, transportkasser m. Vi selger både for bedrifter og for privatpersoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg