tirsdag 15. januar 2019

Garasje med loft

Vi har flere forskjellige garasjemodeller. Vi tilpasser etter dine ønsker og behov. Se vårt utvalg her og kontakt oss i dag! Alt du trenger å vite om garasjer.


Vi deler våre erfaringer med deg. Få et uforpliktende tilbud.

Vi bygger din drømmegarasje tilpasset din tomt og bolig! Overnatting slik du vil har det! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi leverer hundrevis av garasjer hvert år.


Spar tid med våre byggesett. Her får du pris og informasjon. Finn inspirasjon blant våre garasjeprodukter.

Enkel garasje , dobbel garasje , garasje med dører eller garasje med loft. Dersom du for eksempel kan bygge en garasje med bod eller loft , kan du få muligheten til å flytte ut en bod du har inne huset og øke boarealet. Om du ser etter et garasje byggesett du selv monterer, eller en ferdig oppsatt garasje kan agarasje. Alt inkludert og fri frakt!


En standard dobbelgarasje uten loft settes opp på 2-dager. Oppvarmet eller kald garasje ? Enkelgarasjen som “har alt”: Njord. Dobbelgarasje med loft : Embla.


Embla er en dobbelgarasje med god plass til to biler. Den er kompakt og har nesten kvm bruksareal på loftet. Den leveres med saltak, to porter og fire vinduer.


Skal du bygge ny garasje ? Vi hjelper deg å finne den garasjen du ønsker. Se alle våre garasjemodeller her! Tenk nøye gjennom hvordan din garasje best mulig skal oppfylle dine behov til sikker og ryddig oppbevaring for bil, sykler, hageredkaper og lignende.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Jeg planlegger å bygge en garasje på ca 7x7m med en takvinkel på grader.

Dette vil gi et loft med BRA på ca kvm og garasjedelen vil være på ca kvm BRA. Våre mest solgte garasjer er Vind og Kuling. Begge kommer både med og uten loft (Bris og Storm). Liten dobbelgarasje i nostalgisk stil med bratt saltak og ark, som gir et fleksibelt og måleverdig loft på et bruttoareal innenfor mgrensen.


Produsert i Norge med norske materialer. Byggesett med ferdige kappede stendere 36x98mm. For en loftromsgarasje på m² og med loft under denne høyden, trenger du kun forenklet byggesøknad.


Kjøp garasje i høst – få grunnet kledning med på kjøpet! Planer om å bygge garasje ? Du kan gjøre det selv helt fra bunnen av , eller du kan kjøpe en ferdiggarasje. Du vil komme i berøring med en rekke lover og forskrifter ved innredning av loft til bolig.


Hei dette er mitt første innlegg på forumet. Begynner med et garasjeprosjekt jeg skal til på nå. Monterte tak ventiler i motsatt hjørne for hverandre. Også crystal rock ett døgn etter Jeg liker å blande,hehe. Tilpass din dobbelgarasje For å finne din perfekte garasje må du gjennom noen vurderinger.


Følg trinnene nedenfor slik at vi kan hjelpe deg med å tegne din garasje. Om du er på jakt etter en frittstående garasje , eller en som er tilpasset din bolig, så har vi løsningen for deg. Garasje - egen bolig for bilen din.


Sammen med deg, kommer vi fram til hvilken type garasje som passer til din bolig og inn i ditt nabolag. En kompakt garasje med mye plass over to etasjer. Hvis du bestemmer deg for å ha en oppvarmet garasje , bør du tenke første av isolerende det.


Hvis du ikke gjør dette, vil varmen rømme og alle pengene vil fly ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg