torsdag 31. januar 2019

Plastplater fjøs

I lokaler og bygg hvor man benytter minilaster, truck, traktor og lignende egner platene seg godt. Vi produserer og leverer plastplater tilpasset. Våre PP-plater har blitt en favoritt blant snekker og byggmestere som de bruker til innredningen til stall og fjøs. Vi har et stort lager og rask levering av de aller fleste dimensjoner.


Vi hjelper deg med innreding av ditt nye fjøs.

Kontakt oss for et tilbud. Plater som egner seg til det meste! Kompakte plastplater mm. Dette er en uslitelig plate der også geit må melde pass.


Bygger nytt melkerom, og trenger vanntette plater på vegg. Jeg har brukt plastplater , husker ikke hva de heter. Dette gjelder om du trenger noen grinder til lamming, sorteringsanlegg eller trenger innredning til et helt fjøs.

Gjennomsiktig akrylplate med høy slagfasthet. Platen tåler godt sol, vær og vind. Passer godt til en rekke bruksområder både ute og inne, f. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Selv ville jeg anbefalt Astrup, og serat en annen har gjort det allerede, det var der vi fikk det meste av plastplater til i min forrige jobb. Resultater fra søkemotorer! Snakk med oss om dine planer. Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?


Arbor fuktbestandig plate er godt egnet i fjøs eller andre driftsbygninger med et fuktig miljø. Vi har plater til garasje, lager, vaskerom, driftsbygninger, industrilokaler, slakteri, meieri, osv! Alle steder hvor fuktighet. Himlingsplate TRP hvit. Moderne landbruk fortjener produkter av høy kvalitet som tilfredsstiller dagens krav til effektivitet.


Et Isiteek dekk er et sklisikkert og lyddempende alternativ der strukturen i overflaten enkelt kan endres til ønsket utseende ved hjelp av standard.

Plastmo hvite TRP plater. Vi i Borga forstår oss på fjøs. Vårt byggesystem kan tilpasses dine ønsker for dyreholdet og gårdsmiljøet.


Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering. Eierne av gården ga uttrykk for at de var svært fornøyd med den totale leveransen fra Overhalla Fjøs og viste stolt fra det nye fjøset sitt til godt over 200. Tekst og informasjon kommer snart. Har nåken erfaring med slike veggplater, og evt hvilken forhandler er. Vi er en kvalitetsleverandør av plastløsninger.


Vi er kjent for vår høye kompetanse og erfaring innen plastsveising, rørsveising, rotasjonsstøping og maskinering. Tida fyk av garde, eit år er omme og me veit ikkje kvar det vart av. Bransjens beste på frakt lastebiler på veien over hele Østlandet. Leter du etter plastplater ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


Hvor får jeg tak i plastplater ? Har du lyst på forandring hjemme, men er lei av tidkrevende pussing, sparkling og grunning? Oppussing kan være lekende lett hvis du tenker smart. Isolasjonsplasten er bygget opp av kanaler som gir god isolasjonseffekt. Les meir om historia vår, verdiane våre.


Min badestamp lekker, er det mulig å kle denne innvendig med tynne plastplater , feks lengde på meter rundt? Evt andre forslag på tetting? Hos oss i Plannja finner du tak og tilbehør som beskytter huset ditt i all slags vær, fra kraftige høststormer og snøvær til varme sommerdager.


Fra fjøs med våre lettskiller som monteres uten bruk av tein. Icopal Fastlock - plast takplate er velegnet som gir deg mange muligheter til carporter, terrasser og uterom. Enkelt å montere - se her!


Gårdbrukerservice -vi jobber for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg