torsdag 10. januar 2019

Laftet anneks

Anneks til rimelige priser! Vi sender over hele Norge. Finn laftet anneks nå på Kensaq. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.


Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen?

Ferdig laftet stavlaft-ramme med kraftige dimensjoner. Samme anneks , som snekkerferdig bygg. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris.


Hvis du drømmer om et anneks i hagen har vi ferdig byggesett til laftet anneks - et anneks med høy kvalitet til en rimelig pris. Bestill byggesettet, få det levert. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet.

Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Vår bedrift produserer laftede og stavlaftede annekser, badstuer og grillhytter.


Alle produktene blir tilvirket i fabrikk og satt opp på forhånd. Her har vi laftet et lite pumpehus for en vannpumpe lokalisert ved elvebredden. Hytter og hus i laftet tømmer. Vår kataneholder over ulike bygg.


Har du behov for større plass når venner og famile besøker hytta? Et håndlaftet anneks gir gjestene en god. Interessert i flere hytter eller bygg?


En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper en. Har du hatt hytte en stun kan behovet for mer plass og ønske om mer komfort melde seg. En løsning med å bygge anneks kan være et godt alternativ.


Vi har nå Laftet anneks selges innen torget. Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak.

Perfekt som ekstrarom til tenåringen, famile eller venner. Kan også benyttes til oppbevaring av hagemøbler m. Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid.


Over år med fornøyde kunder. Tømmerhytter - fra koselige krypinn til kongsgårder. De fleste kjente hyttedestinasjoner i. Fasader Bebygd areal 22m Bruksareal 22m Bindingsverk 4. Meget kraftig laftet anneks som leveres med isolerglass i vindu og dør. Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie.


Remontbaze, Berzes sogn, Dobeles distriktet, Latvia. Et anneks laftes med tømmer, bygges i stavlaft eller en kombinasjon med. Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp. Kjøp på nett eller i butikk.


Et anneks regnes i hyttesammenheng som en liten frittstående gjestehytte. Vurderer du å sette det opp på hyttetomta er valgmulighetene mange. BESKRIVELSE: Uthus og anneks i stavlaft. Areal: Uthus areal kvm, herav svalgang kvm. Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper.


Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon. Passer meget godt som et lite bygg på en mindre tomt eller hvis du ønsker å kjøpe et anneks til en større tomt som allerede er bebygd. En kompakt, laftet bod som passer perfekt for deg som har en litt mindre tomt eller vil kombinere med et ti kvadratmeter stort anneks. Leveres med ferdigkappede.


Romstort anneks Kvisten inneholder soverom, oppholdsrom og bod med inngang utenfra. Den har et praktisk overbygd inngangsparti — og gode vinduer slipper inn godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg