mandag 28. januar 2019

Skinnesystem tak

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ta en titt på vårt sortiment av rimelige spotter og skinnesystemer til tak ! Du finner alt fra enkle spotter til skinnesystemer med flere lyskilder. Hos Christiania Belysning finner du til enhver tid et stort utvalg takskinner downlights og andre taklamper til gode priser. Vi fører takskinner fra en rekke ulike.


Er du på leting etter skinnesystem som belysning?

I vår online nettbutikk finner du utallige muligheter for belysning både med skinnesystemer spotlights og mye. Stilig og elegant 1-faset skinnesystem til både pendler og downlight-spotter. Få deler gjør det lettvint å bestillle og montere. Strømskinner gir deg en fleksibel måte belyse på.


Du kan benytte skinnen til spotter eller til nedpendlede lamper. Vil du bygge ditt eget skinnesystem ! Skinner montert i tak er en flott måte hvis du ønsker fleksibilitet etter innstallasjonen. Det er en smart løsning for.

Halo Track gir deg fleksibiliteten! Mer info Legg i handlekurv. Vårt mest fleksible gardinkonsept Kid Multi er et moderne gardin- og skinnesystem som gir mange muligheter. Les mer og bli inspirert her.


Mer av Takspotlighter og skinnesystem. Gå til Takspotlighter og skinnesystem Du kan enkelt rette lyset inn mot ulike steder, siden hver spotlight kan. Vi har et stort utvalg spotter, pendler, skinner og vinkler.


Monteres direkte i tak eller nedhengt i wire. En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst. Finn de beste prisene på nettet. Vali er en spot med god kombinasjon av design og funksjonalitet.


Reflektorvalg: 21°, 28°, 40° og 63°, hvorav 28° er standard. Fargegjengivelse er CRI90. Kjøkkenbelysning tak Kjøkkenbelysning benk Downlights Lavtbyggende downlights 230V downlights Downlight tilbehør Møbel.


Volare er ett slankt, stilrent og elegant tofase skinnesystem med integrert LED. Fra tak til gulv vårt mest fleksible gardinkonsept! Hent ut det beste av rommet!


Skinnesystemet er like enkel å montere på vegg som i tak.

En gardin er ikke lenger bare en gardin. Tak over tak Tildekking passer ypperlig på byggeplasser. Byggetiden reduseres dramatisk med tildekking. Vårt system for tildekking har et skinnesystem. Spotlight, spottere og lysskinner.


Vi har en rekke wire- og skinnesystemer for deg som ønsker god takbelysning. Se nettbutikken for utvalg! Handle smart - Spar penger. Se utvalg av 230V skinnesystem i vår nettbutikk.


Her finner du mange forskjellige spotter, spotlight og spotskinner. Trackline er et fleksibelt og utbyggbart skinnesystem som lar deg selv bestemme hvor mange lyspunkter du. STAS ‘ skinnesystem kan monteres i alle typer vegg og tak. Hvis du ønsker et elegant, nesten usynlig opphengingssystem, så er STAS mini skinnesystem ditt beste valg. Kan ikke monteres helt opp til taket.


Valg av skinnesystem kan være avgjørende for om pleiepersonell benytter det i arbeidsdagen – eller ikke. Det finnes flere eksempler hvor en dårlig plassert. Når samtlige skinnefester er montert i tak , klikker du fast U-skinnen ved å plassere skinnes fremste spor i skinnefestet,.


U-skinne i tak U-skinnens to fremste fordeler er at den kan monteres direkte i tak , uten hull eller beslag, og fritthengende ved hjelp av takpendel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg