fredag 13. januar 2017

Bredde garasje

Kontakt oss i dag og få et uforpliktende tilbud! Alt du trenger å vite om garasjer. Vi deler våre erfaringer med deg. Få et uforpliktende tilbud.


Vi bygger din garasje - akkurat slik du ønsker den. Enkelgarasje er garasjer med plass til en bil, og eventuelt en bod.

Vet du allerede hva slags garasje du ønsker,. Er i starten på prosjektering av dobbel garasje. Så ser litt på hva en minimum bør ha av bredde på ene delen.


Hovedmålet til garasjen er bred fullisolert singel. Stikkord: garasje parkeringsplasser. Større personbiler kan ha lengde på m og bredde på m. Høyden kan være 85–m,. Hvor bred og lang bør min garasje være?


Tenker da på selve garasje delen.

Planen er å lage en dobbel garasje (porter) til biler. Nederst ser vi en illustrasjon av en 620x8garasje. Du vil da få lagringsplass. Om du ser etter et garasje byggesett du selv monterer, eller en ferdig oppsatt garasje kan agarasje.


Alt inkludert og fri frakt! Garasje for to biler – 2m bred. Oppvarmet eller kald garasje ? Hva tenker dere om valg av bredde og lengde på 50kvm garasje ? Er det bedre å gå for en dyp eller skal man gå for mer bredde ? Hvilken løsning har dere gått for? Skal du bygge ny garasje ? Vi hjelper deg å finne den garasjen du ønsker. Se alle våre garasjemodeller her!


Gapo GS Slick garasjeport levers i standard størrelse 2mm bredde. Enkel garasje med god plass til en bil og oppbevaring innerst og på siden. NYMOEN leveres ferdig som byggesett i elementer og du kan tilpasse garasjens bredde og høyde, panel, antall viduer og plassering m. En garasje er en bygning til å oppbevare kjøretøy eller fartøy i. Lengder over 5gir muligheter til å ha bod i bakkant.

Kjøp garasje i høst – få grunnet kledning med på kjøpet! Leca er meget velegnet for garasjebygging, blant annet fordi en garasje ofte tilpasses den plassen man har til rådighet. I tillegg er innkjøring mer praktisk uten midtsøyle.


Det norske været er uforutsigbart, og alt som befinner seg utendørs må igjennom hardt vær. Med en garasje til bilen unngår heldigvis bilen store skader, og den. I tilllegg har de optimal tetthet ved hjelp.


Går du med planer om å bygge garasje eller carport? Eller frykter du at naboen gjør det? Leter du etter billig garasje eller et garasje byggesett?


Med et bredt utvalg av byggesett til garasje kan du enkelt bygge garasjen selv. Bygg enkelt din egen dobbel garasje med tegninger og material liste fra Byggenkelt. Vi er en komplett leverandør av alle typer garasjer, med mer enn år i bransjen. Døren på bildet er 80x1og er til en 6bred garasje. Det anbefales å ha en bredde på garasjen på 5og oppover for å ha full nytte av både trapp,.


Største bredde : m Mønehøyde: m. Søk etter hus, hytte eller garasje. Det er en romslig garasje med et design som gjør at den passer inn i de. Du har valget: Med den isolerte garasje -leddporte LPU Thermo og LPU kan du regn medutmerket eller veldig god varmeisolering. Og utover dette økes stabiliteten. Dobbelgarasje er garasjer som har plass til.


VINTERRABATT på komplett garasje ved produksjon i november og desember. Jeg leverer også enkel-garasjer med bredde 320cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg