tirsdag 24. januar 2017

Gulvkabelkanal

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi har stort utvalg ulike elektrokanaler. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Kraftig modell som tåler stor belastning. Praktisk i garasjen, på verkstedet etc. Skjuler kabler og slanger på gulvet uten at de kommer i klem. Smekker modell med plass til flere kabler. Kan skjøtet til ønsket lengde.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi leverer og lagerfører alt av kabelkanaler, minikanaler, installasjonskanaler og gulvkanaler for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Skal du føre et kabel langs gulvet, så er en gulvkanal løsningen. Fører du kablet via en gulvkanal, så slipper du for at se på kablerne, samtidig. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Beste Priser Med Handlesmart! Altid lave priser og hurtig levering! Gulvkabelkanal på to meter for flere kabler. Kabelkanal, Blød kabel-gulvliste er det oplagte valg, til det.


Vi tilbyr smarte og pålitelige produkter som gjør hverdagen. Vi fandt desværre ingen varer, som passer til dine søgekriterier. Fås i farverne sort, hvid og alu Gulv kabelkanal.


Kan let afkortes til ønsket længde. Skridsikker gummi på bagsiden. Holmris gulv kabelkanal med skridsikker gummi på bagsiden.


Køb gulvliste i aluminium med kabelkanaler billigt: Har du brug for gulvliste i aluminium med kabelkanaler? Her finner du bedrifter med tilknytning til Leira samt hvilke bransjer de jobber innenfor. Markedsføres i Norge av Melbye.


Kabelbeskyttelse gulv, kabelkanal , aluminium. Leveringstid: 4–arbejdsdage Altid. as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. Trekkesystem for profesjonelle brukere. For uproblematisk trekking av kabler i kanaler som er i bruk, eller nye kanaler.


Gulvkabelkanal

Kabelskjuler med aftageligt låg for optimal adgang til når der trækkes ledninger. En meget elegant og robust konstruktion.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg