tirsdag 17. januar 2017

Kebony kledning

Kebony kledning

Kebony wood products are suitable for a multitude of applications and designs encompassing both outdoor and indoor applications. Kebony er et treverk anbefalt av ledende arkitekter. Det er bærekraftig og vedlikeholdsfritt, og er mye brukt til tre-terrasser og utvending kledning. Oak Hill House med værbitt Kebony fra Shou Sugi Ban, London, Storbritannia.


Kebony kledning

Utvendig kledning til energieffektivt hjem, Palo Alto, California. Er det på tide å bytte ut kledningen på huset bør du vurdere miljøvennlig materiale fra Kebony som har en levegaranti på minst år. Dette Kebony produktet er laget av FSC sertifisert furu som er behandlet med et biobasert, fornybart innsatsstoff. Den patenterte Kebony teknologien gir et unikt. Kebony leveres i to varianter: Clear og Character.


Det er få ting som kan måle seg med ekte tre til utvendig kledning. Tre- kledning er det mest allsidige materialet for fasaden til bygningen din. Skal bygge funkisbolig frå Boligpartner - Quadra Milano. Ser på muligheten for å bruke vedlikeholdsfri kledning på huset, men blir litt småskremt av prisane på.


Mange lesere kjenner igjen det sørgelige resultatet av galvanisert spiker på kebony kledning. Kebony har plikt til å forklare hvilke følger ulike. Selskapet tilbyr vedlikeholdsfrie terrassebord med eksklusivt utseende og lang holdbarhet.


FOTO: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix FORNØYD: Fredrik Arff er fornøyd med å ha valgt Kebony som kledning på huset, og ser. Er du lei av å male og liker grå og værbitt kledning er kebony tingen. Jeg liker maling og maler heller hvert 10.


Kebony Furu rektangulær kledning glatt – x 1mm Dokumentsdato: 16. Tradisjonelt sett er kledning i gran mye benyttet, men stadig flere benytter seg av andre treslag. Du kan velge mellom en rekke ulike treslag. Vedlikeholdsfri utvendig kledning i massiv PVC.


Terrassebord radiata 22x1Kebony Clear glatt med sidespor 11- per lm. Kebony sine kledningsprodukter er meget holdbare, stabile, og krever ingen etterbehandling utover vanlig renhold. Dette Kebony Clear produktet er laget av FSC sertifisert Pinus Radiata, som er behandlet med et biobasert, fornybart innsatsstoff.


Kontinuerlig produktutvikling gjør at utvalget av typer kledning stadig blir større. Selv om Kebony -produktene ligger i et høyere prissjikt vil det. Eller kledning i Møre Royal brun og Kebony furu terrassebord. Eksempler på denne typen vedlikeholdsvennlig kledning er tre som Kebony , malmfuru, cedertre og evig populære Royal i flere farger – deriblant nyheten Nordisk sort.


Valg av tresort til kledning henger direkte sammen med treslagets evne til å ta opp fuktighet ved væreksponering. Når du kjøper Kledning Utvendig, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Tradisjonell, ubehandlet kledning fases mer og mer ut til fordel for vedlikeholdsvennlig og grunnet og ferdigmalt kledning. John nevner eksempler som Royal, Kebony. Dere som har kebony furu - stemmer det faktisk at man ikke trenger annet vedlikehold enn vask,.


Dette var tenkt som stående kledning , ingen falser. Jeg planlegger også vedlikeholdsfri kledning. Har fått referert en svensk undersøkelse hvor de har latt ulik vedlikeholdsfri kledning stå ute i fuktig miljø i 15. Nå er det vel produktet som er av interesse.


Det jeg personlig ikke liker med. Hei, jeg skal kjøpe verandadekke til nyhuset. Begge deler i 120mm bredde. Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri ytterkledning på huset. Holdbart, vakkert og miljøvennlig gjennominpregnert utvendig kledning av førsteklasses nordisk gran.


Accoya vedlikeholdsfri kledning og utvendig panel gir en vedlikeholdsfri tre fasade til din bolig, med en garanti på år mot råte. En vedlikeholdsfri kledning i. Husets originale gråsvarte kledning er resultatet av et overflatebehandlingskonsept vi kom over via en kollega av Stian fra Japan,. Vi var tidlig ute og har lang erfaring med bruk av kebony treverk. Se forøvrig denne artikkelen fra Fædrelandsvennen om miljøvennlig kledning.


Utenpå ser de ut som vanlige litt brune planker. Planker til kledning , terrasser og tak. Men, selv om det er laget av furu har materialet en nesten evigvarende. Vi skal ha Kebony-kledning på vårt hus, nettopp fordi det er vedlikeholdsfritt. Vi bygger ikke moderne funkis da, men tror det vil bli bra likevel.


Det er produsert fra bærekraftig forvaltet nordisk furu, som er behandlet med et biobasert, fornybart innsatsstoff. Europas største krysslaminerte trekonstruksjon med Kebony-kledning står i Trondheim. Kebony Character Furu 21x1mm dobbelfals 90° glatt kledning.


I Japan har brent tre vært benyttet til kledning i århundrer,. Bruk skjema for pristilbud på ditt prosjekt. Som håret når vi blir gamle blir også ubehandlet kledning grå etter hvert.


Kebony kledning

Om du ikke har tid til å vente i mange år på å se kledningen skifte farge, kan du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg