fredag 13. januar 2017

Glass til bilderamme

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Rammer som lar deg vise frem yndlingsbildene dine. Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming.


Hvilket rammemateriale du skal velge er selvfølgelig en smakssak. Er det noen som kan noe om dette og kan.

Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum. Tänk vilken skillnad några inredningsdetaljer kan göra. Skapa en hemtrevlig och personlig stil med dekorationer som ramar, lyktor, vaser, krukor och k. Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det. Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og.


Så uansett hvilke preferanser og ønsker du har for din bilderamme har vi. La oss gå offline og vise frem favorittbildene på en ekte vegg til en forandring! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Vi har et stort utvalg av ferdig. Rask levering og super service! Treramme med glass , hvitt syrefritt passepartout og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående.


Exklusiv er en kraftig og robust treramme med glass og syrefri passepartout. En tidløs ramme med dyp profil. Profilbredde mm, profil dybde mm. Rammene inneholder minner: de rammer og dekorerer et speil, et maleri, fasaden av en bygning, isolerer et objekt fra miljøet og understreker verdien. De fleste typer glass inneholder flere ting som over tid vil skade bildet, og det er derfor viktig med en kartong som skaper avstand mellom glasset og bildet.


Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, profesjonelt arbeide og hurtig levering. Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme. Innramming presenterer bildet på best mulig måte, hindrer at kunsten blir tilsmusset eller. Kunstig plante VIGO Ø11xH15cm glass Pr.


Glass gir mye gjenskinn og kan gjøre at motivet forsvinner. Velger du pleksiglass vil det ikke gi gjenskinn selv om solen flommer gjennom vinduene.

Ikke Reflekterende bilderamme glass. Clarity fra Larson Juhl har fått et spennende nytt utseende! Dette innovative produktet har fått ny pakning, et helt nytt. Rammelister ferdig kuttet med monteringssett.


Enklere kan det ikke gjøres! Flott bilderamme fra Riviera Maison Ytre mål:. STORT, flott bilde, print på glass 100x100cm Sendes som stykkgods hjem til. Skap ditt personlige preg i hjemmet ditt med interiørartikler: småmøbler, hyller, lamper og lampeskjermer fra Europris - Mer til overs. Som regel har en bilderamme et glass i front og en bakplate i papp som er festet med flinner på baksiden for å holde glass og bilde på plass.


Alt innen rammer og innramming! Egen import av rammelist gir deg gode priser på innramming. OBOS medlemmer har fast på alle rammer og innramming. Ramme med glass og magnetisk bakgrunn.


Generell kjøpsinformasjon. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Lys i glass Duftlys og oljer Utelys LED-lys. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Uansett om du har et spørsmål om et produkt, om bestillingen din eller du bare har lyst til å si hei. Vår kundeservice er klare til å. Plexiglass er polymetylmetakrylat, som er en klarere type termoplast. Prøv det nye fantastiske Clarity glasset.


Bilder på plexiglass gir en. Klassiske fotorammer i flere forskjellige farger og presentasjonsbokser til dine gaveposer og -esker. Eikerammer til plakater og bilder som du bestiller online. Vi limer på det nye glasset Vis alle For ganske nøyaktig ett år siden foretok undertegnede noe historisk.


Vi skraper av knust glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg