onsdag 11. januar 2017

Laftet stabbur

Hytter og hus i laftet tømmer. Finn beste pris på Rubrikk. Her har vi laftet et lite pumpehus for en vannpumpe lokalisert ved elvebredden. Velkomstbygg på EKT - Langedrag, fjellgård og leirskole ved Tunhovdfjorden.


Noen innreder også med bad og kjøkkenkrok. Bla i fotoalbumet for å se stabbur vi har bygget.

Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Foreligger godkjent rivningsvedtak.


Eldre stabbur med torvtak. Kan lett flyttes med lastebil. Nore Laft kan lafte låve, stall og stabbur i ønsket størrelse og utforming. Flotte tømmerbygg til ønsket bruk.


Stavlafte anneks, laftet anneks.

Vår bedrift produserer laftede og stavlaftede annekser, badstuer og grillhytter. Tak som enkelt kan tas av. Flott stabbur i to etasjersom kan benyttes som kompakt gjestehus. Bygging av stabbur og gapahuk i laftet tømmer.


Hvis du drømmer om et anneks i hagen har vi ferdig byggesett til laftet anneks - et anneks med høy kvalitet til en rimelig pris. Bestill byggesettet, få det levert. Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder.


Gammel laftet tømmerstue selges til høystbydende. Lite gammelt stabbur ønskes, ca kvadratmeter. Må kunne besiktiges, eller være merket hvis tatt ned. Byggesett av gamle hus tilpasses etter behov. Grunnflaten på dette stabburet er 5xmeter.


Når man sitter ute og koser seg kan man lytte til fugleliv. Laftet stabbur og kino – Med mange flotte detaljer i boligen kan man oppleve en herskapelig følelse. Eller har du kanskje planer om et anneks eller et stabbur ? Erik Enger hjelper deg med et kvalitetsprodukt med levetid i flere hundre år. Veggene i en tømmerhytte puster.


Håndlafta hus, hytter og stabbur fra de som kan det.

Du slipper den ubehagelige følelsen av å sitte innestengt i et hermetisk rom. Laftet to-roms tømmerkjerne i to etasjer hvor tømmeret i andre etasje mot sør krager ut og etablerer en lukket langsval. Bygningen er utvendig panelt og gammelt. BYA: 1m2: BRA: 1m2: Høyde: Kontakter.


For deg som ønsker å gi gjestene en overnatting utenom det vanlige. Stabburene blir ferdig laftet opp. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper en.


Info om laftet stabbur til salgs. Resultater fra søkemotorer! Vi legger vekt på å holde gamle norske laftetradisjoner vedlike og hjelper deg med å bygge hus, hytter, anneks, stabbur eller andre bygg i laft. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks? Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris.


Sunne tømmerhytter å bo i. Vår 10-årige erfaring som produsent og bygger av tømmerbygninger vil hjelpe deg til å forstå konstruksjonsprosessen fra den første tegningen av hytta lages til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg