mandag 9. januar 2017

Dørblad med glass

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Inerdører med glass kan bidra til å gjøre hjemmet ditt sikrere for eksempel hva kjøkken og barneværelser angår,.


Trend Hvit (90x210) er en massiv, hvitmalt fyllingsdør med glass. De rene linjene gjør seg godt i moderne boliger, og døren er samtidig så tidløs og enkel at.

Finn beste pris på Rubrikk. Vi kan tilby deg alle typer dører. Velg mellom de mer elegante med glass , enkle furudører, hvitmalte, eller hva med. En funksjonell formpresset dør med klart glass som dekker det grunnleggende behovet ditt.


Swedoor har et stort utvalg i innerdører som kan bestilles i våre butikker. Standard kompakt innerdører leveres etter følgende spesifikasjoner. Innerdør massiv fyllingsdør Unique 01L 70x2cm.

Alle dører med glass leveres med mm klart herdet sikkerhetsglass som standard. Formpressede dører er lette og rimelige. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Odin glass leveres med mm herdet glass som standard. Selges på grunn av feil mål. Kan også brukes som skyvedør. Style er en lett formpresset dør med klassisk design. Leveres med dørvrider i stål.


Denne har et dørblad i herdet mm sikkerhetsglass og leveres i enten bronsefarget glass eller. Med ThermoSafe og ThermoCarbon inngangsdører av glass er dørbladet fylt med glass og ikke som vanlige dørblad. Den patenterte løsningen betyr:.


De fleste av våre modeller er tilgjengelig med glassflater i forskjellige størrelser. Odin Spformpresset innerdør med glass - Bestillingsvare! En populær innerdør med speil og glassfelt på toppen som passer i de fleste.


Ask glass leveres med mm herdet glass som standard. Denne dør bestilles enklest gjennom å kontakte oss direkte.

Pris i annonsen her er FRA pris, basert på Ormsøy tett - uten glass ) Fullisolert ytterdør med. Glassrekkverk, glass over kjøkkenbenk, punkterte isolerglass, brannhemmende glass , solskjermende glass , støydempende glass , innerdører, ytterdører, vinduer. Dersom du vil ha det ekstra lunt å stille, velger du Gilje eXtra.


Med Gilje eXtra får du dører med ekstra kraftig dørblad , bedre glass og suveren. Sammen med karm med pakning gir en. Dørblad : mm fyllingsdør.


Sprossekasset uten skruer med ruter og klart glass. Det er enkelt å bytte innerdører selv. La deg bli inspirert og kombiner design med funksjonalitet. Besøk våre nettsider her og finn din dør.


Drage brannklassifiserte Aog Atette ståldører kan utstyres med glass. Glasset kan enten settes i dørblad , sidefløy eller begge. Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris.


Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Dovre leveres med 3-lags klart glass og frest dekor begge sider. Alle Trend Dekor dørene er priset med Opal glass (ugjennomsiktig glass ). Oslo leveres med 4-lags klart glass og slett innside. Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon. Glassdørene har 4mm herdet sikkerhetsglass med klart glass som standar.


Teknisk beskrivelse: 40mm dørblad , ramtre av fingerskjøtt og laminert furu,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg