tirsdag 28. november 2017

Furu innerdør

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Olav er en tradisjonsrik innerdør i ubehandlet furu med massiv stamme. Splittet og limt ramtre gjør dette til en meget stabil dør.


Låvedør i rustikk, værbitt furu med håndtak og hengsler i smijern. Innerdør i ubehandlet furu og tilhørende omramming. Enkel innerdør i fargen du ønsker, og som passer til rommene på begge sider.

Swedoor tilbyr innerdører av ypperste kvalitet. La deg bli inspirert og kombiner design med funksjonalitet. Besøk våre nettsider her og finn din innerdør. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Tradisjonelle fyllingsdører med bredt sortiment.

Ingen kan konkurrere med furudøren når den varme, romantiske atmosfæren er viktig. Massiv speildør i ekte furu. Naturtre med kvist, årringer og skiftende fargenyanser. Tillegg på veiledende pris for. Døra bringer naturen inn i hjemmet ditt med kvister, årringer og fargenyanser som gir.


Vårt utvalg omfatter blant annet massive innerdører i furu ,. En massiv innerdør gir en mer solid følelse av tre og enda bedre liv. Denne døra er en naturlig klassiker i ubehandlet furu. Den bringer naturen inn i hjemmet ditt med kvister, årringer og fargenyanser som gir en rustikk stemningsfull.


Harald ubehandlet tett furudør er en tradisjonsrik dør med dype utforminger som går lett inn i hvert hjem. Furu er en serie massive dører i ubehandlet eller lakkert utførelse. De ferdiglakkerte dørene fremhever og tar vare på strukturen i treverket. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Prisen i annonsen gjelder modell RAKEL TG(hovedbildet) med herdet glass, hvitmalt massiv furukarm med dempingslist).


For de andre modellene er priser og nærmere.

Lakkerte Fjordtre furu fyllingsdører selges. Montere innerdør I filmen viser vi deg hvordan du enkelt kan skifte innerdøren din. Se mer om dører: Les mer, og la deg inspirere av våre dører og. Sindre sprossedør furu lakk. Male dører kan du gjøre selv, om du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir.


Slik oppnår du et godt resultat! Prøv Swedoors inspirerende designverktøy og finn din innerdør. Velkommen til en god handel. Ypperlig for store familier da det er fire store soverom og to bad fordelt på to sidefløyer.


Furu er tradisjonsrike dører med massiv stamme, kombinert med splittetog limt ramtre, gir en meget stabil dør. Glassdørene leveres med mm herdet klart glass. Har du spørsmål om våre produkter? Send oss en melding i skjemaet under.


Vi har et stort utvalg av dører på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre dører. Du finner også alle de ulike.


Disse platene er vann- og kokefast limt (WBP).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg