fredag 24. november 2017

Hageheller i betong

Bestill bruddskifer, ferdig nummerert med bilde, for enkel legging på en dag. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av belegningsstein og heller til oppkjørsel og hage. Kjøp på nett eller i butikk. De siste årene er det imidlertid kommet diverse 2-sjikts betongheller.


Disse har en grov sterk betong i bunn og en finere betong i toppen,. Naturlig overflate som kan minne om rå betong.

Helle Magma (utfases) Mørk grå helle med lekker finish. Hella Betongprodukter – alt i hage og utemiljø. Her finner du blant annet naturstein, skiferfliser, utebelysning, hagemiljø, eksperthjelp og tips og ideer, m. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Selv om betong blir hardt etter bare ett døgn,. Pass derfor på kanter og hjørner når du har støpt nye hageheller , ny kjellertrapp og andre ting som er. Belegningsstein i betong gir et svært solid og plant underlag, egnet både til stier og større gulv. Utvalget er stort i former og farger.


Uansett om du vil støpe en lekker benkeplate, et utekjøkken eller dine egne hageheller , så les med her.

Frilagte hageheller er klassikeren blant. Våre heller er laget av betong og utvalgte kontrollerte tilslagsmaterialer som gir hellene høy styrke og varighet. Finn de hellene som passer best til din hage eller terrasse. Godt utvalg, noe for enhver smak! Kom, så går vi ut på terrassen!


STEG Fyll formen med et tynt lager betong , akkurat nok til å dekke bunnen,klapp ned betongen i formens mønsterdel. Fyll så formen i omganger og rist formen lett. Kantstein settes i jordfuktig betong. Benytt en gummihammer for å banke den på plass.


Oppstarten av Aas Betong AS,. Første produkt ut på markedet var hageheller. Hellene ble laget i en treform og produksjonen var svært tungvindt. Jernoksid pigmentfarge Jernoksid pigment er det mest vanlige måten som anvendes for fargning av betong.


Oxider fins i et brett spektrum av eks. Brostein eller gatestein er et vakkert, men. Som avslutning kan man benytte liggende kantstein satt i jordfuktig betong.


Dersom hellene avslutter direkte mot terreng, må man legge mørtel under ytterste helle. Benytter man en betong -“suppe” vil ikke produktet tåle like masse.

Men ved små former som feks disse hjertene har jeg den ikke grådig tykk,. Glad i litt større flater? Betongheller kan benyttes i gårdsrom, på terrasser, i bysentra, hager og parker. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Heller passer utmerket i kombinasjon med både.


Singel hellens elegante fasade gir området et naturlig preg. Kombiner hellen med våre øvrige produkter i samme stil og oppnå et. Vi har både kombinerte betong - og pumpebiler, og dedikerte pumper med stor fleksibilitet.


Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg! For hageheller som ikke er i kontakt med. Hageheller i granitt 1kr.


Kampanje på granitt heller nå ! Ta en titt på bildene våre på Pinterest og bli inspirert av våre og andres prosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint. Elvestein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig.


Lyst til å pynte eiendommen litt? Vi i byggmakker har et bredt utvalg av belegningsstein og støttemur som kan brukes på flere områder. Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med.


Min onkel sveiset sammen former (åttekantet) på jobben sin som han laget heller av. Han la hvit singel i bunn før han tok betong oppi, det ble veldig fint ;D.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg