torsdag 16. november 2017

Hvit eikeparkett

Finn hvit eikeparkett nå på Kensaq. Eik - mattlakk -Rustikk Nydelig 1-stavs eikeparkett. Hvite og grålige gulv mest populære. Eik Hvit Mix er en 3-stavs hvitlasert kvalitetsparkett med herlig spill og noe innslag av kvist. Når man legger på hvitlasering så fjerner man de store kontrastene.


I denne fargekategorien finnes det både hvitmattlakkede og hvitoljede.

Vi vil ikke ha 3-stavet eikeparkett ,. Trikset som gjør skitne såler hvite igjen. Sitron skal gjøre dusjen skinnende ren. Stort utvalg 1-stav parkett fra kjente europeiske produsenter og leverandører til svært lave og konkurransedyktige priser. Våre parkettgulv tilbys i Eik, Ask og. Med parkett har du uendelige muligheter.


Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter. Lekkert gulv i eikeparkett fra boen i hele 29cm bredde. Behandlet med hardvoksolje.

Parkett Eik hvit superrustic børstet matt. Et fantatisk tregulv til KUPP PRIS! Vi har super rask levering 1-dager på. SAGA Exclusive Dark Amber 5Gc.


Da går det mye i lys grå, hvite eller med kalkfarge. Eik 3-stav kort hvit mattlakket. Norges mest solgte parkettgulv! Leveres innen 5-hverdager.


En gul eikeparkett vil kunne dra en lys greige farge som f. Hvis man har et hvitoljet gulv, så bruker man natursåpe hvit. Hvitpigment gir parketten en behagelig lys fargetone som skaper en. Eikeparkett har en naturlig glans som gir skjønnhet til ditt hjem. Boen Castle Eik Andante hvit matt lakk har en rolig sortering med noe fargespill og kvist. Gulvet har en lys og tidløs stil som passer inn i de fleste hjem.


Beskrivelse Teknisk info Enkel, smal og stilren 1-stavs eikeparkett som gir interiøret et fritt spillerom. Med andre or den her parketten passer inn i hvilket som. Eik Abetone er en hvitlasert matt lakkert 3-stav, med eikens naturlige fargevariasjoner og mindre kvist. Vi skal pusse opp og vurderer enstavs hvitlakket eikeparkett med matt lakk.


Noen som har det, og er dere fornøyde med valget?

Stilfull 1-stavs parkett fra Boen, rustikk med kvist og fargespill. Den hvit pigmenterte overflaten demper noe av treets fargespill og skaper en jordnær og typisk. Vi er her for å bidra til ditt hjem Bestill en gratis vareprøve i dag. Vi hjelper deg med anbud på eikeparkett. I vår gulvguide gir vi deg muligheten til å prøve vår parkett i ulike interiør.


Filtrer forskjellige gulv og prøv deg frem til du finner ditt drømmegulv. Oljede gulver er det mindre og mindre etterspørsel etter. Kährs er en verdensledende produsent av tregulv som gir en komplett gulvløsning for ditt hjem. Brunt til mørkebrunt treslag. Porete parkett med hvit overflateved.


Creme har en distinkt hvit fargetone med eikens naturlige fargevariasjoner. Overflaten er børstet og med matt lakk. Etter sliping ønsker vi hvit olje på gulvet, evnt hvit beis. Enstavet, hvitt , ultramattlakket, eikeparkett , nesten helt uten kvist.


Bare den fineste eiken er sortert ut til denne eksklusive 1-stavs planken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg