mandag 27. november 2017

Liberon grafittkrem

Produktet består av oppmalt stein blandet med voks. Grafitt er det vi har i blyantspissen. Påfør så grafittkrem i tynne lag og arbeid den inn i ovnen med en kort, gjerne avklippet, malepensel som er stiv. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat. Møbelrenser og voksfjerner som renser treverket uten bruk av vann. Perfekt tilpasset til tregulv - slitesterk og enkelt vedlikehold.


Denne er et rent naturprodukt. Det er oppmalt grafitt, blandet med voks. Liberon grafittkrem fra Alanor. Matt, sort akrylmaling for ikke-sugende underlag. Ovnen er ferdig behandlet og montert.


Gir en overflate man kan tegne og skrive på med skolekritt. Ypperlig til å fjerne rust fra. Et rent naturprodukt bestående av oppmalt grafitt blandet med voks. Hva er TRIKSET for å male peisen sort innvendig? Et naturprodukt av alle ting, grafitt.


GRAFITTKREM 250ML LIBERON. Oljen er svært motstandsdyktig mot vann, alkohol og mat syrer. Selges hos forhandlere av utstyr. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg.


OLJE FINISHING OIL 5LTR. SALTSYRE L KEMETYL AVSYRING/ VASK AV MU. Sikkerhetsdatablad Sikkerhetsdatablad etter (EF) nr. AVSNITT 1: IDENTIFIKASJON AV STOFFET/BLANDINGEN OG AV SELSKAPET/FORETAKET o 1.

Liberon grafittkrem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg