torsdag 16. november 2017

Parkett rengjøring

Parkett er et unikt og levende materiale. Det skal brukes lite vann ved rengjøring av et parkettgulv. Nettbutikken er åpen hele døgnet og her kan du bestille parkett online. Rengjøring av ditt parkettgulv.


Behandler du ditt tregulv riktig? Ved daglig rengjøring av lakkerte gulv,. Grønnsåpe kan gi parkett - og laminatgulv stygge skjolder.


Ved feil bruk av vaskemidler kan medføre skjoldet overflate, flekker. Tørr rengjøring er den beste måten å rengjøre parkett på. Støvsug og tørrmopping regelmessig og bruk av og til en fuktig, godt oppvridd. For å ha glede av gulvet ditt år etter år bør du velge produkter egnet for parkett.


Vi har produkter for rengjøring og vedlikehold som tar vare på gulvet du har. Ditt valg, vi har mulighetene. Billige og gode løsninger. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vaskeklut i mikrofiber til utvendig og innvendig vask av din bil.


Uansett hva slags gulv du velger, skal du alltid passe på å ha en god matte både utenfor og innenfor ytterdøren. Et parkettgulv blir fort ødelagt hvis det brukes mye vann ved rengjøring. Vann trenger ned i skjøtene og parketten kan svelle. Mørke skjøter er også et resultat. IKKE VANN PÅ PARKETTEN: Moderne parkett tåler i liten grad vann.


Sørg for at overflaten er fri for skitt og fremmedlegemer som kan ripe opp overflaten. Bruk støvsuger eller tørrmopp. Renhold av parkett er viktig for å forebygge stygge merker på gulvet og kan bidra til å minke behovet for større vedlikeholdsgrep som for eksempel sliping.


VEDLIKEHOLD- RENGJØRING AV TREOVERFLATER. Intensiv rengjøring og smussavvisende og behagelig duft. Vedlikeholdstoffet tørker opp. Stell og rengjøring av gulv. Generelt om rengjøring og vedlikehold av tre- og parkettgulv.


Parkett rengjøring

Tregulv skal beskyttes mot smuss og søle fra fottøy. Det bør derfor alltid være en stor og god. Poleringsbehandlet treverk kan. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Påfør med en myk bomullsklut og tørk. Hold Pergo original laminatgulv flott med disse nyttige vedlikeholdstips og instruksjoner om rengjøring. Leif Gustavsen hos Tarkett har følgende tre råd for rengjøring av parkett. Spesielt på parkett og laminat må du være ekstra forsiktig med å. Våtrengjøring av parkett skal gjøres ved behov ved hjelp av en godt oppvridd mopp. Vinylgulv trenger daglig rengjøring for at det skal holde på.


De nye løsningene med damp dekker mange behov. Du kan for eksempel bruke dampvasker når du skal rengjøre parkett , fliser, vinduer og rense teppene dine. Hvordan bør du egentlig vaske parkett , laminatgulv, tregulv, linolium eller vinylgulv?


Har brukt det på flekker på skipsgulvet mitt. Her får du en enkel guide til gulvvask av ulike gulvtyper. Hus, hage og oppussing: Hei!


Parkett rengjøring

Her i leiligheten jeg leier er det parkettgulv og har et spm. For vedlikehold og rengjøring av parkett og andre gulv har vi rengjøringsmidler, filtknotter, olje, lakk og lim. Vi tilbyr alt du trenger for legging,. Lakkert parkett er blant gulvene som ikke tåler grønnsåpe særlig godt.


Hun har skrevet en rekke bøker om rengjøring , både for renholdsarbeidere og folk flest. Det er ikke farlig med litt vann på parkett ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg