onsdag 8. november 2017

Teak ytterdør

Handle smart - Spar penger. Swedoor tilbyr ytterdører av ypperste kvalitet. La deg bli inspirert og kombiner design med funksjonalitet. Besøk våre nettsider her og finn din ytterdør.


Ytterdør eller garasjedør med vertikale spor, inkl låsesylinder.

Lagerføres i mange størrelser. Fullisolerte ytterdører i en svært kraftig konstruksjon med dobbelt rammtre. Dørene er belagt med teak , eik eller ask av aller beste kvalitet. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Långö er en ytterdør med liggende massiv panel i teak der panelene er skrudd fast med rustfrie, syrefaste skruer.


Innvendig har døren en glatt overflate av teak. Med jevnlig kontroll og vedlikehold av din Gilje Ytterdør har du en ytterdør som kan vare i flere tiår. Slik maler du den gamle teakdøren din.

Døren er finert med teak av høyeste kvalitet i -og utenfor. Rammen er laget av solid hardtre med høy kvalitet. Ytterdøren skal helst ønske både deg selv og dine gjester velkommen hjem. En ytterdør må også holde tett mot kulde, støy og være vanskelig å bryte opp.


Finn de beste prisene på nettet. Fin din ytterdør og velkomststil hos oss i dag. Alltid gode priser på Enkel ytterdør fra Bygghjemme. N har jeg kanskje gjort noe dumt. Har en gammel teak ytterd r (ikke hovedinngang) som jeg tenkte behandle.


Den er temmelig v rutsatt. Tørk av overflødig olje som ikke har trukket inn med en lofri klut. Hvordan svartmale situasjonen!


Vi har en teak ytterdør , helt typisk for når tilbygget den står i ble bygget, dvs midten på 70-tallet. Resö er en ytterdør med stående massiv panel i teak der panelene er skrudd. Skruehullene blir tettet med treplugger, som hugges av med stamjern, og pusses jemnt.


Se vårt utvalg av vinduer og dører. Eik og teak - Ubehandlet finer på dørblad.

Holdbarheten er go likeså stabiliteten. Styrken er god dersom årringbredden ikke er mindre enn mm. Teak har mange gode egenskaper. Nå har jeg kanskje gjort noe dumt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Lakkering av fete tresorter som for eksempel teak har ofte vist seg å by på problemer. Oljeholdig trevirke som teak og andre tilsvarende tropiske treslag. Har ett gammelt hus som det i sin tid ble satt inn teak ytterdører. Synes ikke det passer til huset og lurer på om det går an å male teak dører hvite?


Dører i teak kan få små sprekker i overflaten. Dette skyldes det faktum at tre er et levende materiale, og det påvirker ikke dørens funksjon eller tetthet. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre dører. Dobbel ytterdør med tre speil, sett fra innsiden. La ytterdøren stå i stil med øvrige innerdører, ved å velge et annet design til innsiden.


Treverket inneholder olje som gjør det motstandsdyktig mot vær og vind. Som materiale er det velegnet til bruk utendørs. Hei, Mange kvier seg for å gå løs på sine teakdører, noen fordi de tror det er masse arbei andre fordi teak er treslag med fin lød.


Se Swedoors store utvalg av ytterdører i ulike design, farger og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg