torsdag 6. september 2018

Glass til rekkverk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Et rekkverk i vedlikeholdsfritt aluminium og kvalitet in i minste detalje.


Uten stolper og med store glass skaper du en maksimalt uhindret utsikt.

Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere. Rekkverket for deg med høye krav til estetikk. Velg farger på glass og detaljer.


Vi kan nå også levere rent glass som rekkverk med spesielle rustfrie brakketten til innfesting til gulv og mellom glassen. Nyt utsikten uten vedlikehold. Ja, det kan du ved kjøp av et glassrekkverk med rustfrie stolper og topprekke.


Våre rekkverk er sammensatt av kvalitetskomponenter.

Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Glass spesialbestilles i bredden. Kjøp på nett eller i butikk. Vi tilbyr alt av tilskåret glass , speil, stål og aluminium. Vi leverer rekkverk i rustfritt stål og glass , helglassrekkverk, barutstyr, samt utemøbler,møbler og interiør for hotell- og restaurantbransjen.


Laboratorieprøving har de siste årene avdekket at mange rekkverk av glass ikke oppfyller kravene i byggteknisk forskrift (TEK10) og gjeldende standarder. LINEA rekkverk i glass og aluminium er en god løsning for dem som ønsker å friske opp fasaden og sette et endelig punktum for kostbart og tidkrevende rekkverks. Skikkelig underlag er ekstremt viktig. Vi har det meste innen rekkverk på lager. Har vi det ikke, kan vi nok skaffe det.


Aluminium rekkverk uten håndløper. Vi leverer moderne stolpefritt rekkverk i glass med kort leveringstid fra lager. Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt med utsyn og utsikt. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Maxbo har alt av listverk.

Hvis glass - og aluminiumoverflatene blir skitne kan rekkverket enkelt spyles av med vannslange og vaskes med bilshampo. Designe ditt eget rekkverk. Er det flott utsikt er glass i rekkverk et naturlig og flott valg. Vi leverer det meste innen glass – glassrekkverk, glasstak, dusjløsninger – til konkurransedyktige priser.


Kan festes toppmontert eller sidemontert. Aluflex Softline er et elegant og vedlikeholdsfritt rekkverk av glass og aluminium. Denne modellen leveres med håndløper og har polert glasskant.


Finn glass til rekkverk hvis du ser nå. Det er en elegant og original løsning for både interiør og eksteriør. Vi kan levere høy kvalitet på alt fra glassrekkverk, rå glass , laminert glass og herdet glass. Et godt rekkverk skal være stabilt og beskyttende samtidig som det skal fremstå som pent og stilfullt. Vi fører modeller som passer enhver boligtype og behov.


I offentlige bygg skal det være håndløper. For bildegalleri, trykk HER. Til alle rekkverk kan vi levere glass i mange farger og typer. Her er noen eksempler: Lei av å male gammelt. Ved bruk av glassfelt i rekkverk må det benyttes glass som både hindrer skade ved knusing ved sammenstøt og hindrer fall gjennom glasset.


Det benyttes standard håndløper som kappes til ønsket mål. Håndløper i stål kappes og tres inn i. Slimline kan fåes som toppmontert og frontmontert monteringsskinne. Bøyd glass kan brukes som fasadeglass, glassrekkverk, inngangsparti, dusjglass og mye mer!


Se vårt utvalg av herdet buet laminert glass og bli inspirert. Icopal klart, herdet og laminert sikkerhetsglass leveres i tykkelse mm. Dette sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset eller at glasset kan falle ned ved. Fagkunnskap og kvalitet gir deg glassklare fordeler ved valg av glass. Ikke minst er de vedlikeholdsfrie med svært lang levetid.


Det blir stadig mer vanlig at bedrifter bruker glassrekkverk, da det oppleves. Konstruktiv bruk av glass i rekkverk er ikke omtalt. For å lese mer må du logge inn eller kjøpe tilgang. Når du bygger en terrasse, balkong eller ønsker en ny trapp, kan det være bra å ha et beskyttende og stabilt rekkverk. Et flott rekkverk passer inn.


Moderne designet stolpefritt glassrekkverk med rene linjer og mye glass. Passer både for boliger som er bygget i en ren og moderne stil, eller for å oppdatere og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg