onsdag 26. september 2018

Myggnetting til dør

Kjøp myggnetting hos Outnorth. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte. Spar opptil på våre outlet sider i dag! Rask levering og super service!


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Lettmontert myggnetting til døren! Delingen av nettet gjør det enkelt å gå gjennom, mens vekter i nederkanten holder det på plass. Effektiv myggnetting som varer år etter år Myggnettingen er utstyrt med fjæring som gjør at den er i konstant spenn mellom sideskinnene og toppskinnen som er. Gratis befaring hvor og når du ønsker. Steng fluer, mygg og andre insekter ute.


Myggnett som enkelt klippes til for å passe ditt vindu. Enkelt å feste med selvheftende borrelåsbånd. De varme sommermånedene er fantastiske, og det å kunne la dører og vinduer stå åpne til.

Myggfritt leverer stilige, enkle rullegardiner og nettingdører som beskytter mot mygg og insekter. Velg om du vil ha insektnett som rullegardin, i fast ramme eller som plissé til dør og vindu. Samtlige kan monteres både inn- og utvendig.


NORSOL AS, Industriveien. Beste Priser PÃ¥ ditt produkt. Vi produserer og leverer myggnetting måltilpasset dine vinduer. Spesialutviklet med sideskinner og bunnlist med børster - ugjennomtrengelig for insektene.


Nettet kan fjernes etter sesong, og påmonteres neste år. Dekklist for borrelås medfølger. Passer for dør med karmmål inntil 100x2cm. Trygg søvn fri for blodtørstige monster er herlig. Levers både som dør , som lukket rullegardin eller i avtagbar utendig ramme.


Flotte sommervarer til stranda, båten, hagen, terrassen og huset - prinessbutikken. Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner. Se mer og bestill fra vår nettbutikk i dag!


Insektgardin Magneto 58- per stk Kjøp. Flueduk Grå Polyeten Fra: 22- per stk Kjøp.

Vi har alltid et godt kjøp på lette ferdigsydde gardiner. MYGGNETTING 130X2DØR HVIT. Har du spørsmål om produktet?


BETALING Vi tilbyr sikre betalingsalternativer og dine opplysninger er alltid beskyttet. Denne magiske myggnettingen er perfekt fordi man kan ha døren åpen for å nyte det gode været, uten at mygg, veps og fluer kommer inn. Forside Dør og vindu Myggnetting som passer.


Noen som vet hvor jeg kan få tak i myggnetting som passer til vindu. Leveres som løsning for venstre- eller høyrehenglet dør. Myggnetting til dør - Svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i dører og vindu. Den utrolige Myggnettingen er den beste måten og nyte frisk luft på.


I fjor kjøpte jeg skitbillig myggnetting til vindu og dør hos NILLE. Det var bare å feste medfølgende selvklebende borrelåsstrimmel rundt vinduet, legge. Ideell for dører med mye trafikk. Denne elegante, slitesterke nettingen er lett å få øye på.


Hos MAXBO finner du ytterdører for enhver smak. Velg blant ulike mål, design og farge. Lady insektgardiner gjør det mulig for deg å lufte, uten at insekter slipper inn.


Vi i Lady Solskjerming tilbyr salg av myggnetting og montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg