mandag 17. september 2018

Gulvkanal aluminium

This website uses cookies to deliver the best possible web experience. By continuing and using the site, you consent to the use of cookies. Lavtbyggende gulvkanal i aluminium. Passer utmerket til framføring av kabler til kontorpulter og møtebord i miljøer med.


Beskrivelse Mål BxH mm El. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Kraftig gulvkanaler for montering oppe på gulvet. Kanalene tåler overkjørsel av bl. Med avtakbart deksel Elegant gulvkanal med avtakbart deksel for optimal kabelføring. En meget stabil konstruksjon i aluminium ,. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Beste Priser Med Handlesmart! Elegant kabelkanal med lokk som kan åpnes, optimalt ved kabling. En veldig stabil konstruksjon. Praktisk gulvkanal fra Hager i aluminium. Med fladt låg og god plads til kabler.


Finn de beste prisene på nettet. A-risten av aluminium er en svært lett rist med god bæreevne. NORLink Gulvlist Designpreget gulvlist i aluminium som skjuler ledninger på gulvet. Ved behov kan de skrues eller tapes på gulvet igjenom listen.


Weland lager ulike typer gangbaner. De brukes først og fremst innen industrien som for eksempel maskinlinje. Flexbanen og arbeidsrampen finnes på lager. MAXETA Denne brosjyren viser et utdrag av vårt varespekter, samt bilder fra noen leverte prosjekter.


Generelt om MAXCOMBI MAXCOMBI er et. Gulvkanal til beskyttelse af kabel henover gulv. Demontering krever verktøy. Tilgjengelig i bly- og kadmiumfri PVC, halogenfri plast og aluminium. Bokser Elko med tilbehør for Tehalit kanal.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Brakett – innføring gulvkanal.


Smekker modell med plass til flere kabler. Skjuler kabler og ledninger på gulvet uten at de kommer i klem. Kan skjøtet til ønsket lengde. Gulvstendere-Mini Tårn Sider I eloksert aluminium ,front og rygg I 5mm galv stål.


Sokkel I rustfritt stål med stk svekkinger for gulvkanal 85x8mm. Aluminium mini- og føringskanaler. Tilpassing av MCG gulvkanal til gulvpost. Vi leverer og lagerfører alt av kabelkanaler, minikanaler, installasjonskanaler og gulvkanaler for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Lav gulvskinne uten krav til gulvkanal.


En tykk treramme på 92mm med 3-lags isolert glassenhet og en aluminium profil på utsiden reduserer varmetapet. Det er viktig for hele IDT å være synlige og engasjerte i Rogaland-regionen. Derfor forlenger vi nå samarbeidet med Blinkfestivalen. Leveres også som “lukket løsning” sammen med veggkanaler til skoler etc.


El boks for gulvkanal system i forsterket aluminium , sokkel og toppI rustfritt stål. En stilfuld og elegant løsning uden sammenfiltrede og synlige ledninger.

Gulvkanal aluminium

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg